Céges ajándék nettó 2000 forintért

Borzselé és marcipán

Céges ajándékcsomag nettó 2000 Ft

Közelednek az ünnepek, egyre több cég gondolkozik el azon, hogy mi legyen a céges ajándék. Mindenki szeretne olyan ajándékcsomagot adni, mellyel biztosan sikert arat, így gyakran kérik ki véleményünket a választásnál.

Rájuk gondolva készítettük el ajándék toplistáinkat, hogy segítsünk a döntésben. Nézzük először a legkisebbeket, a 2000 Ft körüli értékű csomagokat. Csak azért, mert kisebb költségvetésből gazdálkodunk, még adhatunk minőségi ajándékot, aminek a megajándékozott biztosan örül és nekünk sem kell szégyenkeznünk. Mi ezeket a csomagokat ajánljuk.

 Karácsonyi ajándék 2000 Ft-ért Top 3

Forró csoki és kis táblás csokoládé

forrocsoki_kistablascsokolade_0047_webHa hölgyeket szeretne meglepni, semmi sem lehet jobb választás a csokoládénál. Ebben a csomagban két kézműves finomság bújik meg. Egy 40 grammos táblás étcsokoládé ribizli és pekándió feltéttel. A savanykás gyümölcs és a roppanós csokoládé mesteri ízkombinációt alkotnak a karakteres csokoládéval együtt.

Mellé mi mást is ajánlhatnánk, mint egy bögre forró csokit. Természetesen ez sem akármilyen forró csoki, hanem egyik csokoládékészítő mesterünk Szántó Tibor remeke. A legjobb afrikai kakaóbabokból készült 70%-os ital, mely még fair trade minősítéssel is rendelkezik.

Link a csomaghoz: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/forrocsoki-kiscsoki.html
Ára: 1850 Ft + áfa

Kis pálinka, lekvár és marcipán

Üzleti ajándék nettó 2000 Ft

Üzleti ajándék nettó 2000 Ft

Nagyon népszerűek a magyaros ajándékcsomagok is, hiszen sok cégnek külföldi üzletfelei is vannak. Számukra ideális választás ez a mini hungarikum csomag három finomsággal.

A kisüsti szilvapálinkát Árpád pálinkaház készítette, mely nem kisebb címmel büszkélkedhet, mint azzal, hogy ők nyerték el a 2012-es Év Pálinkafőzdéje címet. Garantáljuk, hogy az ital meg is felel a várakozásoknak.

A csomagban található lekvár börzsönyi vadszilvával készült, rum és fahéj ízesítéssel. Gyümölcstartalma minimum 80%, az íze pedig feledhetetlen. Nem véletlenül vásárlóink egyik kedvence.

A harmadik finomság egy falatnyi édesség, Lübecki marcipán, közepében 1 szem alkoholban áztatott meggyel, csokoládék házasításából származó roppanós csokoládé kéregben.

Ugyan kicsi ez a csomag, de rengeteg finomság bújik meg benne.

Link a csomaghoz: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/palinka-lekvar-marcipan.html

Ára: 2275 Ft + áfa

Selyemfűméz és gyümölcstea

Céges ajándékcsomag nettó 2000 Ft

Céges ajándékcsomag nettó 2000 Ft

Ha tél és hideg, akkor tea és méz. Ezek nélkül elképzelhetetlen egy hangulatos téli este, így remek választás, ha ezzel a csomaggal örvendezteti meg üzleti partnereit. A selyemfű-, vagy más néven vaddohányméz magyar fajtaméz, abszolút hungarikum. Színe gyönyörű, íze pedig igazolja a nevét.

Gyümölcsteából kétfélét kínálunk. Egy frissitő vérnarancsosat hibiszkusszal és almával, vagy egy igazi karácsonyi változatot aszalt szilvával és hibiszkusszal.

Ára: 2197 Ft + áfa

Link a csomaghoz: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/mez-tea.html

*Update: az ajándékcsomagokban lévő termékek már nem kaphatóak kínálatunkban! Nézz szét legújabb ajndékcsomagjaink között itt!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás