Budapest termékek ajándékcsomagjainkban

Év közben a legtöbb ajándékcsomagot magyaros kínálatunkból készítjük. Konferenciákra, céges rendezvényekre, elsősorban külföldi partnereknek választják ügyfeleink. Ezek közül is legnépszerűbbek azok a csomagok, melyekben valamilyen formában megjelenítésre kerül egy-egy budapesti látványosság. Éppen ezért folyamatosan igyekszünk bővíteni kínálatunkat új termékekkel. Következzen most egy kis ízelítő, ajándékcsomagok Budapest témában 😊

Szálas tea

Kézműves szálas tea Fűszeres almáspite ízesítéssel és a Lánchíd látképével. Igazi slágertermék, népszerűsége töretlen az évek folyamán. Önálló ajándékként is szívesen választják céges partnereink.

Céges ajándékcsomagok Budapest témában - Budapest tea

Céges ajándékcsomagok  – Budapest tea

Akácméz

És ha már tea, akkor íme a hozzá tökéletesen passzoló akácméz a Parlament látképével. Ne felejtsük el, hogy a méz igazán egészséges csemege, erősíti az immunrendszert, ellenállóbbá teszi szervezetünket. Na és persze igazi Hungarikum, ami tökéletes céges ajándékká teszi 😊

Céges ajándékcsomagok Budapest témában - Budapest méz

Céges ajándékcsomagok Budapest témában – Akácméz

Tricolor drazsé

Egyik kedvenc termékünk, melynek dobozát budapesti látkép díszíti. A tervezésnél mindenre gondoltak, nemcsak a dobozon köszönnek vissza nemzeti zászlónk színei, hanem a tejcsokoládé drazsék is piros-fehér-zöld színekben pompáznak.

Konferencia ajándékok Budapest témában - Budapest drazsé

Konferencia ajándékok Budapest témában – Tricolor drazsé

Barack pálinka

A pálinka országunk egyik jellegzetessége, része a Magyar Értéktárnak, vagyis kiemelkedő Hungarikumunk. Külföldi partnereknek szánt ajándékcsomagokba szinte mindig kérés a jó minőségű pálinka. Az Árpád Pálinka barack pálinkája egy letisztult üvegben, letisztult dizájnnal képviseli termékkategóriáját, melyre méltán büszkék lehetünk. A házi baracklekvár illatával és egy kis citrusos lecsengéssel.

Magyaros ajándékcsomagok cégeknek - Budapest pálinkával

Magyaros ajándékcsomagok cégeknek – barack pálinkával

Budapest zsebkönyv

Ez a mini album káprázatos képeken keresztül mutatja be Budapest látványosságait, melyekhez angol nyelvű leírás tartozik. A könyv 128 oldalon keresztül kalauzolja az érdeklődőket szeretett fővárosunkban. Mérete miatt akár zsebben is elfér, mindössze 75*105 mm. Magyaros ajándékcsomagok kitűnő kiegészítője lehet, igény esetén bármely csomagunkhoz kérhető.

Mini zsebkönyv

Mini zsebkönyv

Magyaros ajándékcsomagjaink

Végül egy kis ízelítő magyaros ajándékcsomagjainkból, melyekben természetesen megtalálhatjátok Budapest termékeinket is. Amennyiben egyedi ajándékcsomagot szeretnétek arra is van lehetőség. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és az igényeitek megbeszélése után személyreszabott ajánlatot küldünk nektek.   

Vendégváró magyaros ajándékcsomag

Vendégváró magyaros ajándékcsomag

Best of Hungary magyaros ajándékcsomag

Best of Hungary magyaros ajándékcsomag

További magyaros témájú ajándékcsomagjainkat itt találod.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás