6 legjobb magyaros ajándékcsomag

Azt bizonyára tudja, ha oldalunkat látogatja, hogy cégünk számos ajándékcsomagokat kínál, gyakorlatilag minden alkalomra, legyen szó karácsonyról, név- és szülinapról, Anyák napjáról, Nőnapról, Halloweenről vagy akár a Valentin napról. De akkor is biztosan talál kedvére való, ha csak egyszerűen kedveskedni akar valakinek vagy háláját fejezné ki valaki felé.

Népszerű még a magyaros ajándékok kategóriája is, legyen szó akár céges ajándékról, akár külföldi barátainknak szánt meglepetésről. Ebben fogunk, ma némi irányt mutatni, méghozzá úgy, hogy összeállítottuk a szerintünk legjobb 6 magyaros ajándékcsomagot. A válogatásaink mindegyike csak hazai cégek által készített magasan jegyzett, elismert termékeket tartalmaznak.

Best seller magyaros ajándékok

Kis Pálinka és Paprika

A neve sokatmondó az első szettnek, mert egy kisüveg pálinka és egy kisebb csomag paprika a tartalma. A gyümölcspárlat a nagyhírű Árpád Pálinka díjnyertes pálinkafőzdéből való kisüti szilva. A paprika pedig természetesen az egyik legjobb kalocsai házból származó édes paprika, amit egy stílusos vászonzsákban kínálunk.

Pálinka és paprika ajándékcsomag

Pálinka és paprika ajándékcsomag

Kis Lekvár, Méz és Táblás csokoládé

Ez a kombináció az édesszájúaknak okozhat nagy örömet, hiszen egy finomság-trió rejtőzik benne. A lekvár fahéjas-szegfűszeges őszibarack íz kavalkád a különlegességeiről és házias ízeiről ismert Lek-Vár-lak családi manufaktúra terméke. A méz is egy pannon különlegesség a Bertók méhészettől, a világon egyedülálló selyemfűméz, további érdekessége, hogy a virágpollenre allergiások is nyugodtan fogyaszthatják. A csokoládé étcsokoládé, meggy és pisztácia feltéttel a legsikeresebb magyar kézműves csokoládégyártó cég a ChocoMe kreációja.

Kis ajándékcsomag cégeknek

Kis ajándékcsomag cégeknek

Gerbeaud páros mákos és diós beigli

A hagyomány szerint a bejgli egy tipikusan karácsonyi sütemény, de persze, ha máskor kívánja valaki fogyasztani mi azt is megértjük, hisz olyan finom. A patinás Gerbeaud ház mákos és diós bejglije felejthetetlen élményt kínál majd és nem csak a meglepetés ereje miatt. Ebből sajnos a minimumrendelés 15 db, így inkább céges ajándéknak ajánljuk.

magyaros céges ajándékcsomag

Gerbeaud páros mákos és diós beigli

Magyaros ízelítő

Ez a csomag készülhetett volna amolyan Magyarországot promótáló céllal is, hiszen csupa olyan dolgot foglal magában, amik ékei hazánknak. A Bukolyi Családi birtok Kisfiam cuvée-je 2012 példa értékű az egri borok közül. A már említett Lek-Vár-Lak pálinkás sárgabaracklekvárja szimbolizálja a házi lekvár és a pálinka iránti vonzalmunkat. A borzseléjük sajtokhoz, húsokhoz, vagy egyszerűen magában, desszertként is remek. A sort a ChocoMe összeállítása fejezi be, ezúttal étcsokoládé meggy- és pisztácia feltéttel.

magyaros céges ajándékcsomag

Magyaros ízelítő-magyar finomságok

Elegánsan magyaros ajándékcsomag

Új borként került be a magyaros ajándékcsomagjainkba a Dobosi pincészet kiváló cuveéje ami a Cabernet Sauvignon, Merlot házasításából készült. A bor mellett egy kézműves borzselé, édes paprika, akácméz és további finomságok találhatóak az összeállításban.

Elegánsan magyaros ajándékcsomag

Elegánsan magyaros ajándékcsomag

Egy kis hazai ajándékcsomag

Hatos listánk záró darabjával szeretné valaki hazánkba csábítani rólunk, magyarokról keveset tudó külföldi ismerősét, nem lesz nehéz dolga, de egy igazi ínyenc sem találna kifogást összeállításunkban. Lek-vár-lak Borzseléje vörösborból leginkább a forralt borra emlékeztet, pálinkás sárgabaracklekvárjuk is ismerősünk már, ám fekete ribizli szörpjük új barátunk.  A ChocoMe ezúttal sem marad ki, étcsokoládéja meggy- és pisztácia feltéttel kerül a csomagunkba illetve a Borsa gyümölcsdesszert is megemlíendő édesség az ajándékcsomagunk végén.

Egy kis hazai válogatás

Egy kis hazai válogatás

Listánkon túl még bőven talál lehetőséget, ha még nem lett meggyőzve, időről-időre újabb termékekkel és összeállításokkal igyekszünk mindenkit kiszolgálni.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás