Top 10 reklámajándék orvosoknak

Rengeteg olyan ajánlatkérés érkezik hozzánk a mindennapokban, amikor orvosoknak és kórházi dolgozóknak szeretnének valamilyen ajándékot küldeni. Ez valamikor egy virágcsokor, egy csokoládé vagy egy ajándékcsomag tele finomságokkal, és egy köszönetkártyával, amiben megköszönik az ellátást és a kedvességet.

Vállalati ügyfeleink is előszeretettel kényeztetik az egészségügyben dolgozó partnereiket valamilyen finomságokat tartalmazó ajándékcsomaggal, de sok olyan érdeklődő is van, aki valamilyen reklámajándékot szeretne orvosok, nővérek részére. Ezek főleg valamilyen gyógyszerforgalmazó vagy egészségügyi termékeket gyártó cégek, akik reklámajándékkal szeretnék terméküket népszerűsíteni. Itt mindig az a fő szempont, hogy a terméket a munkájuk során hasznosítani tudják. Kínálatunkban sok ilyen termék létezik, de most összeszedtük mind közül a 10 leghasznosabbat, amikkel az egészségügyben dolgozókat megajándékozhatjuk.

Mit ajándékozzunk orvosoknak, nővéreknek?

Stresszlabda: A kórházi dolgozókat, különösen az orvosokat sok stressz éri munkájuk végzése során. Ennek levezetésében segít a stresszlabda. Mivel nem túl nagy, a kötény zsebében is elfér, de kulcscsomóra is fellógatható.

reklámajándék

emblémázható reklámajándék

Cukorkás doboz: Az egészségügyben dolgozóknak sajnos sokszor arra is nehéz időt szakítani, hogy megebédeljenek. Hasznos ha a van kéznél mindig egy kis cukorka amit csak elszopogatnak a következő étkezésig. Ráadásul szépen emblémázható a fedele. 🙂

reklámajándék

promóciós ajándék

Melegítő tasak: Főleg a nővérek munkájában lehet hasznos a betegek ápolása során ez az újra  tölthető melegítő tasak, ami több színben is rendelhető.

emblémázott reklámajándék

reklámajándék

Masszírozó: Szintén egy zsebben elférő reklámajándék, amit szükség esetén csak elő kell kapni onnan. A masszírozó gép elemmel működik, de USB kábelt is tartalmaz, így elem nélkül is használható.

reklámajándék

promóciós ajándék orvosoknak

 

Szappan tartóban: Egy ilyen remekül logózható lapos műanyag tartóban 20 db szappan lapocska van, amivel bárhol gyorsan kezet lehet mosni.

logózott céges ajándék

emblémázott reklámajándék

Szemüvegpánt: A kórházi orvosoknak gond lehet, ha valahol leteszik a szemüvegüket, mert nagy eséllyel veszítik el azt. Egy szemüvegpánt segítségével a nyakukba akaszthatják, így nem kell utána keresni, melyik betegnél hagyták el. Egyszerű, de annál hasznosabb ajándék.

céges reklámajándék

reklámajándék

Szemüveg törlőkendő: Ez is egy alapdarab, amire biztosan minden szemüveges orvosnak szüksége van. Ráadásul elég nagy reklámfelületet ad 🙂

logózható reklámajándék

emblémázott céges ajándék

Papír zsebkendő: Szintén jól logózható felületű ajándék, ami bármikor jól jöhet a nap folyamán.

emblémázott céges ajándék

logózható reklámajándék

Gyógyszeradagoló: Több különböző gyógyszeradagoló található meg kínálatunkban, de talán ez a legpraktikusabb mind közül. Két külön nyitható rekesze van, és tartalmaz egy gyógyszervágót is, amivel könnyedén lehet felezni a gyógyszereket.

céges ajándék

logózható reklámajándék

Orvosi toll: Két dolog amire minden orvosnak szüksége van, az egyik a toll a másik a lámpa. Ez a két funkciós toll mindkét igényt kielégíti.

promóciós ajándék

céges ajándék

Ha esetleg további termékeket keresnél az alábbi linken az összes orvosi termékünket megtalálod: coolcollection-shop.eu/ahonapajandeka/  Kérdés és ajánlatkérés esetén fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk a választásban illetve a rendelés lebonyolításában!

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás