Ajándékcsomagok Anyák napja alkalmából

“Orgona ága, barackfa virága…” 

Május első vasárnapján minden évben szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat. Rajtunk különösen nagy a nyomás ilyenkor, hiszen sokan nem tudják személyesen felköszönteni anyukájukat az áthidalhatatlan távolság miatt. Ezért is igyekszünk évről évre megújítani kínálatunkat, hogy visszatérő vásárlóink is találjanak újdonságot Anyák napja alkalmából.

Anyák napja

Anyák napja

Betekintő új csomagkínálatunkba

Az idei Anyák napja alkalmából sok meglepetéssel készültünk. A szokásos bordó szalagunk helyett, az anyák napi csomagok lila szalaggal lesznek kötve. Szerettünk volna valami különlegeset, ezért terveztettünk egy limitált kiadású bögrét “A világ legjobb Anyukája” felirattal, kellemes tavaszi színekben. Ilyet tuti nem kapsz máshol, úgyhogy tessék igyekezni, mert a készletünk korlátozott 🙂 Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az egyediség hétköznapi életünkben is fontos szerepet játszik, ezért most egy olyan lehetőséget is kínálunk, melyben fotókeretes csomagjainkhoz kérhető saját fénykép előhívása. Ezt természetesen beletesszük a képkeretbe és úgy kerül az ajándékcsomagba, szóval ne habozzatok, böngésszetek kínálatunkban!

Nagyi kedvence ajándékcsomag

Anyák napján nem csak anyukáinkat, nagymamáinkat is köszöntjük. Ez a csomag nekik készült. Ha kapunk egy családi fényképet, azt előhívatjuk és betesszük a fényképkeretbe. Így amikor előkerül a csomagolásból már szívmelengető érzés lesz kézben tartania a nagyinak. Emellett gondoskodtunk egy kis nassolni valóról is: Szamos marcipán szívdesszert és Étcsokoládés trüffel került még az ajándékcsomagba.

Anyák napi ölelés ajándékcsomag

Ebbe az ajándékcsomagba mindent belepakoltunk, ami megédesítheti egy édesanya napját és simogathatja a lelkét. Az egyedi bögre és a saját fotóval is kérhető fényképkeret mellé került a csomagba Szamos marcipán szívdesszert, Étcsokoládés trüffel, akácméz és kandispálcika. Ne feledkezzetek meg róla, hogy a fotóelőhívás miatt nem tudjuk olyan gyorsan elküldeni a csomagot. Ha fényképet is szeretnétek hozzá az 1 nappal hosszabbítja a szállítást.

Anyák napja ajándékcsomag

A hagyományosabb vonal kedvelőire is gondoltunk. Nekik készült a frappánsan Anyák napja névre keresztelt ajándékcsomagunk. Természetesen az egyedi bögrét nem hagyhattuk ki ebből az összeállításból se, de mellé finom kolumbiai arabica pörkölt kávét párosítottunk, egy falatnyi aszalt gyümölcsös, csokoládés desszerttel.

Aki pedig a hagyományokat követve idén is virággal lepné meg édesanyját kínálatunkban bizonyára megtalálja álmai csokrát.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás