Nagymamáknak anyák napjára

Nem mindenkinek jut eszébe, hogy anyák napján a Nagymamákat is ünnepeljük, nem csak az édesanyákat! Pedig akik szerencsések, és maguknak tudhatnak egy nagymamát, azok tudják, hogy ők is rengeteg dolgot tesznek unokáikért, önzetlenek, segítőkészek és segítenek mindenben amiben tudnak! Egy nagyszülő nagyon nagy kincs, ne feledkezzünk hát el róluk sem május első vasárnapján! Köszöntsük fel őket is egy virággal, desszerttel, vagy akár saját kézzel készített ajándékkal!

Csináld magad ajándékok nagymamáknak

A DIY ajándékok igen népszerűek ezen az ünnepen, főleg, mivel a kicsiknek még nincs lehetőségük arra, hogy ajándékot vásároljanak! Az alábbiakban olyan saját kézzel elkészíthető ajándék ötleteket mutatunk, amiket kisgyerekkel együtt is el tudunk készíteni!

Pohár alátét

Fehér csempére színes olajfestékkel nyomjuk rá az unokák tenyérlenyomatait! Hagyjuk megszáradni, majd ragasszunk 4 db műanyag lábacskát az aljára, hogy ne csússzon, illetve ne karcolja esetlegesen az asztalt használat közben.

Bonbon és csokor

Vegyünk pár 12-15 szál fehér művirágot, és egyenként színes papírba csomagolt csokoládét, bonbont! Ragasszuk ezeket a virág közepébe ragasztópisztollyal ( ha papír a csomagolás akár a papírragasztó is jó lehet, vagy kétoldalú ragasztó), majd rendezzük egy színes fonott kosárba, mintha igazi csokrot állítanánk össze! Egy apró képkeretbe írjunk köszöntésünket, vagy az unokák képeit is tehetjük bele, és egy színes szalaggal kössük a kosárkára. Ugye mennyire mutatós ajándék?

Képsorozat

Jópofa ötlet egy ilyen képet készíteni több egy generációs családba! Ahol a dédit is köszöntik anyák napján, aranyos ötlet, biztosa örömöt szerzel vele! Próbáld ki! 🙂

További kreatív ötleteket pinterest oldalon találsz, az ajándék nagyszülőknek gyűjteményünkben.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás