Különleges anyák napi ajándékok

Tedd különlegessé anyukád és nagymamád számára az év egyik legszebb napját, amikor Őket ünnepeljük! Hogy megóvjuk szeretteinket, most távolságot kell tartanunk, így vigyázunk egymásra. De nem kell lemondanod az örömszerzésről! Tudasd vele, hogy mennyire szereted egy ajándékcsomag segítségével! Imádja a kényeztetést és a szépségápolást? Odavan a finom és különleges édességekért? Szereti a családi fotókat nézegetni? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és megtaláld a tökéletes meglepetést! Mindenre van egy jó ötletünk!

Anyák napi ajándékok

Anyák napi ajándékok

Különleges anyák napi ajándékok

Ajándékcsomag kínálatunk évről-évre változatos és egyedi termékekkel bővül.  Az anyák napi ajándékaink nem csupán édesszájúaknak kedvez, hanem azoknak is, akik rajonganak a virágokért, a finom gyümölcsökért vagy kedvelik kozmetikumokat. Fedezd fel ajándékainkat és válaszd ki az anyukádhoz és nagymamádhoz közel álló legjobb ajándék összeállítást!

Szereti a virágokat? Virágmag és magbonbon ajándékba

A klasszikus virágcsokor küldése helyett, válassz olyan virágos ajándékot Neki, melyben hosszú távon is örömét leli benne. A virágmag és magbonbon tökéletes ajándék lehet azoknak az édesanyáknak és mamáknak, akik szeretnek kertészkedni vagy az ablakukat, erkélyüket színpompás virágokkal díszíteni. Ezekkel a balkonládába is ültethető virágmagokkal kellemes perceket szerezhetünk nekik!

Ültethető virágmag ajándékba

Ültethető virágmag ajándékba

Szereti a szépségápolást? Arcmaszk és szappan ajándékba

Édesanyánk számunkra a világot jelenti, ne hagyjuk ki a lehetőséget, hogy kifejezzük irántuk érzett szeretetünket! Ajándékozz neki ragyogást, kényeztesd el ajándékainkkal! A rózsás arcmaszkunk hidratálja az arcbőrt, hatását szinte azonnali érezni. A népszerű a fátyolmaszk vagy a pezsgő fürdőbomba egy fáradt nap után igazi kényeztetést nyújt! Emellett természetes és válogatott alapanyagokból készült kézműves tihanyi levendula szappant is szeretettel ajánljuk, minden levendulát kedvelő hölgynek!

Szépségápolás ajándékcsomag anyák napjára

Szereti a finomságokat? Kézműves csokoládék ajándékba

Ha kifejezetten finomságokkal szeretnéd felköszönteni az ünnepeltet, akkor garantáltan találsz megfelelő ajándékcsomagot! Különleges kézműves csokoládéink hazai készítőktől vannak, azonban más, izgalmas ízű díjnyertes külföldi csokoládék is megtalálhatóak kínálatunkban. Pezsgő, bor és krémlikőr is kiegészítheti az ajándékot, hogy még kívánatosabb legyen.

Különleges anyák napi ajándék kézműves csokoládékkal

Szereti a képeket? Saját fotó ajándékba

Néhány csomagunk lehetőséget ad arra, hogy még személyesebbé tedd az anyák napi ajándékod! Lepd meg saját fotóddal, amit te elküldesz nekünk e-mailban, mi pedig kinyomtatjuk és a keretbe helyezzük!

Fotó ajándékba anyák napjára

Fotó ajándékba anyák napjára

Örömteli ajándékozást kívánunk!

Az anya mindig erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy gyermekeinek boldog életet biztosítson. Megérdemlik, hogy tisztelettel és szeretettel gondoljunk rájuk, nem csak anyák napján hanem az év többi napján is!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás