Kreatív ötletek anyák napjára

Nincs ötleted anyák napjára?

Néhány napja azon ötletelek, mi lenne az az ajándék édesanyám részére, amit saját kézzel el tudok készíteni, nem túl bonyolult, mégis mutatós és ami a legfontosabb, hogy nem valami haszontalan dolog, hanem valami aminek hasznát is veszi!

Néhány napja mutattunk pár olyan ötletet amit gyerekekkel együtt el tudunk készíteni anyák napjára, akár a nagymamák részére is, most azonban olyan kreatív, DIY ötleteket kerestem, amivel egy felnőtt ajándékozhatja meg édesanyját anyák napján! Ha te is hasonló ötletekért kutatsz, érdemes elolvasnod az alábbi tippet!

Ékszertartó minden formában

A rusztikus otthon kedvelőinek ajánljuk ezt a farönkből készült jópofa és igazán kreatív nyaklánc tartót! Az elkészítése nem igényel sok időt, inkább az anyag beszerzése kíván több utánajárást! A fadarab minél természetesebb annál jobban fog mutatni, ezt erdőben, a természetben bárhol megtalálhatjuk! Másik hozzávaló a több különböző színű és formájú fogantyú, amit össze kell válogatnunk! A lényeg, hogy minél jobban elüssenek a farönktől és egymástól! Kiegészítésképpen akaszthatsz egy nyakláncot a saját készítésű ajándékra, hogy még nagyobb legyen a meglepetés! Ne felejtkezz meg a hátuljára akasztót tenni!

kreatív anyák nap ajándékok

forrás: ezer5let.hu

Gyűjts egy csupasz faágat, és egy pohárnyi apró kavicsot! Utóbbit szórd egy befőttes üvegbe, szúrd át a tetejét, majd az előzőleg aranyra lefújt faágat állítsd a közepébe! Gyönyörűen mutatnak majd rajta, a színes nyakláncok, karkötők.

Egy üres kép közepébe parafadugókat ragasztva szintén egyedi és kreatív megoldást készíthetünk, ezúttal fülbevalók tárolására! Azoknak az anyukáknak, akik szenvedélyesen szeretik a fülbevalókat és nagyobb gyűjteményük is van belőle, kiváló ajándék! Így mindig szem előtt lesznek kedvenc darabjai, és a még mutatós is, akár egy fali dekoráció.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás