Anyák napi üdvözletek virágcsokorhoz

Május első vasárnapján ünnepeljük az Édesanyákat! Ilyenkor egy  csokor virággal, vagy ajándékcsomaggal lepjük meg Őket, akik életük hosszú szakaszát áldozták arra, hogy minket felneveljenek, és minden szükségletünket kielégítsék! Bár szívünk mélyén tudjuk, hogy ennyivel nem viszonozhatjuk azt a  sok évi önzetlen törődést és odaadást amit az évek során kaptunk, de biztosak lehetünk abban, hogy Nekik semmi elvárásuk nincs felénk, hiszen az anyai szeretet teljesen őszinte! Ettől függetlenül egy jelképes csokorral minden évben felköszöntjük Őket ezen a szép napon, amit lehetőség szerint személyesen adunk át! Azoknak pedig, akiknek nincs lehetőségük a személyes köszöntésre, remek megoldást nyújt a virág és ajándékküldő szolgálatunk!

Mind a csomag mellé, mind pedig a virágcsokorhoz érdemes egy kedves üzenetet küldeni! Erre általában a csomagküldő szolgálatoknál is lehetőség van már, sok helyen külön alkalomhoz illő képeslapot is tudsz az üzenet átadására választani! És hogy mit érdemes ráírni? Épp elég hálánkat kifejezni és megköszönni pár szóval a sok évi szeretetet, de ha nem vagy a szavak embere, mégis valami különlegesebbet szeretnél a kártyára írni, akkor az alábbiakban adunk néhány tippet!

Anyák napi idézetek csokor mellé

forrás: sulihalo.hu

Anyák napi üdvözletek

“Reggel óta tanakodtam,

Mit mondhatnék neked?

Olyan szépet gondoltam ki,

Elmondani nem lehet.

Nem leltem rá szavakat,

Még verset sem találtam.

Minden, amit elmondhatnék,

Itt van egy csokor/szál virágban.”

Gyengéd érzések Anyák napi virágcsokor

Gyengéd érzések Anyák napi virágcsokor

“Virág vagyok: ékes piros szirmú, gyönge rózsaág;

Madár vagyok: fényes dalt fütyülő csöpp rigócskád;

Eged is: szépséges aranynappal, ezüstholddal,

beragyogom életedet csillagokkal.”

 

“Anyukámat meglepem,

de kicsi a tenyerem

Nem fér bele annyi virág,

amennyire szeretem.

Kicsi kezemmel mit adhatok?

csak az egész világot,

vagy tán, ami ennél is több,

e néhány szál virágot.”

Amennyiben szerencsés vagy és magad adhatod át a csokrot édesanyád részére, akár magad is elkészítheted a képeslapot mellé! Pinterest oldalunkon több ötletet is találsz DIY megoldásokra.

Forrás: blog.xfree.hugyongyeskavics.prae.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás