Anyák napi ajánlataink

Anyák napi ajándékötletek

Anyák napi ajándékötletek

Hamarosan itt az anyák napja, amikor egy apró ajándékkal, gesztussal megköszönjünk szeretet édesanyánknak a sok gondoskodást, törődést, féltést, amiben részesített minket. A mai rohanó világban sajnos sokszor nem jut idő még a számunkra legfontosabb emberekre sem, ami nem jó, de ez a felpörgetett, túlhajtott mindennapokhoz egyik velejárója. Ilyen esetekben is nyílik mód rá, hogy hálánkat kifejezésre juttassunk az anyáknak Küldhetünk neki egy mutatós virágcsokrot, írhatunk neki egy szép képeslapot.

Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összeválogattuk legnépszerűbb ajánlatainkat anyák napjára. 

Virágcsokor

Boldog Anyák napját csokor

Boldog Anyák napját csokor

A hölgyek számára a legjobb és a legegyszerűbb anyák napi ajándék még mindig a virág. Ilyenkor tavasszal ébred a természet, megindul a virágzás és a legszebb csokrokat ez időtájban lehet elkészítetni. Kínálatunkban a cserepestől a vágott virágig, megtalál mindent, ami kiváló ajándékként szolgálhat anyák napjára.

Anyák napi csokrainkat itt találod: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/viragkuldes/anyak-napi-viragkuldes.html

 Gyümölcscsokrok

Gyümölcscsokor anyák napjára

Gyümölcscsokor anyák napjára

Ha a hagyományos csokroktól szeretnénk eltérni és valami újjal, formabontóval kívánod megörvendeztetni az anyukádat akkor is a segítségedre lehetünk. Számos gyümölcscsokrot kínálunk, amik nem csak mutatósak, de az ízük is maradandó emlékül szolgálhat. Persze kiegészítésként is alkalmazható egy virágcsokor mellé, édesség gyanánt.

Natúr gyümölcscsokrok: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/gyumolcscsokrok/natur-gyumolcscsokrok.html

Csokoládés gyümölcscsokrok

Csokis gyümölcscsokor anyák napjára

Csokis gyümölcscsokor anyák napjára

Én még nem találkoztam olyan hölggyel, aki ne szerette volna a csokoládét. Ha az édesanyánk a gyümölcsök mellett a csokit is szereti, megtaláltad a tökéletes ajándékot a számára, ami gyümölcscsokraink csokoládés változata. El tudsz képzelni jobbat, mint a finom a csokoládé és friss ízletes gyümölcsök keverékét? Együtt, egy csokorban, olyan akár egy költemény. Természetesen, mint minden csokrunk esztétikailag sem elhanyagolható hatású, hiszen a külső szépség még inkább fokozza a ízek harmoniáját.

Csokis gyümölcscsokrok: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/gyumolcscsokrok/csokis-gyumolcscsokrok.html

Képeslapok

Orgona csokros képeslap

Orgona csokros képeslap

Franciaországban már a XVII. század elejétől ismerték az üdvözlő- és köszönőlapokat, amik igazából inkább névjegykártyáknak minősültek. Magyarországon a képeslap kiadás és küldés a XIX. század végén jelent meg és azóta is népszerű

Amennyiben te is híve vagy ennek tradicionális kedvességnek válassz ajándékod mellé mutatós képeslapjainkból. Egy szép kép, néhány kedves sorral mindig nagyon megindító tud lenni. Írhatunk rá egy idézetet, de elég, ha csak köszönetünket és szeretetünket jutatjuk kifejezésre. Érdemes itt is az évszak sajátosságaihoz igazodni például egy csodaszép orgonás képeslappal, ami magát a tavaszt is szimbolizálja.

Képeslap kínálatunk: https://www.ahonapajandeka.hu/index.php/alkalmak/kepeslap.html

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás