Ajándékküldés Anyák napja alkalmából

Még alig ért véget a Húsvét, máris nyakunkon az Anyák napja. Ezen a különleges napon kicsik és nagyok is elárasztják Édesanyjukat, Nagymamájukat szeretetükkel. Sajnos szeretteink érdekében még az idei évben is jobb, ha tartjuk a távolságot, de emiatt nem kell lemondanunk az ajándékozás öröméről. Ajándékküldés, virágküldés szolgáltatásainkkal örömet szerezhetsz Anyukádnak, Nagymamádnak a távolból is, kínálatunkban biztosan találsz olyan meglepetést, ami a kedvencük lesz.

Ajándékküldés vagy virágküldés?

Anyák napján a virágküldés az általánosabb ajándékozási forma, bár az elmúlt években már egyre többen kértek ajándékcsomagot is a virágcsokrok mellé. Bátran próbáljátok ki ajándékdobozainkat, a visszajelzések alapján nagy sikere van az Anyukák körében, főleg ha olyan csomagra esik a választás, melybe valamilyen tartósabb- vagy személyes ajándék is kerül. Éppen ezért csomagjainkhoz választhattok képkeretet is, melybe közös fotótokat is beletesszük, amennyiben a rendelés után elkülditek emailcímünkre. Anyák napi csomagjainkba kerültek pici, dekoratív szárazvirág csokrok is, ezzel igyekeztünk belecsempészni a hagyományos virágküldés élményét is az ajándékozásba. Most pedig egy kis ízelítő megújult, idei kínálatunkból a teljesség igénye nélkül.

Szeretettel anyának – ajándékcsomag

Finom, krémes csokoládék és egy illatos szappanrózsa került a csomagba, melyet édességrajongó anyukáknak ajánlunk.

Hiányzol – ajándékcsomag

Kényeztető meglepetés Anyák napjára csokoládéval, piperével és egy fényképkerettel, melybe közös fotótokat tesszük. Az epres fürdősó és nyári cseresznye szappan gondoskodik a kellemes délutáni pihenésről. A szárazvirág csokor pedig hosszú ideig pompázhat majd Anyukád örömére.

Mamának – ajándékcsomag

A nagymamákra is gondoltunk, az ő ízlésvilágukhoz közelebb álló, konzervatívabb boxokkal is készültünk. Finom csokoládék és cuki nagyis mézeskalács is helyet kapott a csomagban, ami egyébként az összes anyák napi csomagunkhoz választható kiegészítőként. A képkeretbe közös fotótokat tesszük, ha elkülditek rendelés után emailben.

Ékszerdoboz – ajándékbox

Idén a megszokott csomagolások mellett készültek anyák napi boxok kerek kalapdobozban is, mely még hangulatosabbá teszi az ajándékozást. Ez a csomag nevéhez hűen egy igazi kis ékszerdoboz, mely kényeztető kincseket rejt. Csokoládé, epres fürdősó, vattacukor fürdőbomba és cuki szárazvirág csokor.

 

Rózsabimbó – ajándékcsomag

Egyik személyes kedvencem, tele illatos, kényeztető termékekkel, melyekkel garantáltak a kellemes relax pillanatok. Rózsás testvaj és tusológél, fátyolmaszk, fürdőbomba, szárazvirág csokor és cuki virágos mézeskalács lapul a dobozban.

Kis kertész ültető szett

Hogy egy kis változatosságot is kínáljunk, nézzétek meg ezt a cuki szettet csupa virágos termékkel. Minden benne van, ami egy kicsit közelebb hozhatja a természetet. Ültetővödör, ültetőlapát, virágmagok, ültetőközeg, kerti kesztyű és egyéb virágos kiegészítők. Minket teljesen elvarázsolt.

Köszönöm, hogy vagy – extra ajándékcsomag

A kisebb csomagok mellett készültek tartalmasabb boxok is, melyek nem csak kulináris élményeket rejtenek. Köszönöm, hogy vagy dobozunk tartalmaz finom Belga csokoládés Bailey’s likőrt, csokoládékat, illatos piperéket, szárazvirágcsokrot, Anyák napi képeslapot ültethető magbonbonnal és egy fényképkeretet, melybe természetesen közös fotótok is belekerülhet.

Cukormentes csomag Anyák napjára

Sajnos egyre többen kényszerülnek speciális táplálkozásra, így készítettünk néhány cukormentes csomagot is, melyekből készült anyák napi változat is. A csomagban található termékek hozzáadott cukor nélkül készültek, de természetes cukrokat tartalmazhatnak. Amennyiben olyan termékekre van szükséged, melyek egyáltalán nem tartalmaznak cukrokat, vedd fel velünk a kapcsolatot és készítünk egyedi csomagot.

Anyák napi virágdoboz

Készültünk egy extra meglepetéssel is, a szokásos virágcsokraink mellett idén elérhető egyedi virágdobozunk limitált darabszámban, budapesti szállítással. Rózsaszín kalapdoboz, szárazvirág díszítéssel, benne gyönyörű orchidea fejekkel. Az orchidea szára kémcsőben van, így sokáig friss és mutatós maradhat a kompozíció. Csak az Anyák napi hétvégére rendelhető!

Kiegészítők Anyák napi csomagok mellé

Anyák napi csomagjainkhoz jár egy egyedi kísérőkártya, melyre az általatok megadott üzenetet írjuk. Amennyiben ennél extrább képeslapra vágysz, csomagjainkhoz válaszható magbonbon képeslap is, mely amellett, hogy üzenetedet tartalmazza majd, egy ráaplikált, virágmagokat rejtő magbonbont is rejt, amit ha tulajdonosa elültet hamarosan gyönyörködhet a belőle kikelő virágokban.

Mézeskalács nagymama

Kiegészítőként választható cuki nagymama figura is a csomagokhoz, melyet a kosár gomb felett tudtok hozzáadni a rendeléshez.

Anyák napi mézeskalács

Anyák napi mézeskalács

Reméljük nektek is annyira tetszenek majd Anyák napjára megálmodott csomagjaink, mint nekünk és sok-sok Édesanya és Nagymama öröméhez járulhatunk majd hozzá munkánkkal.

Az anyák napi szállítási feltételekről itt tájékozódhattok.

Örömteli ajándékozást kívánunk!

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás