Nőnapi ajándékcsomag-, vagy virágküldés!

Március 8. Nemzetközi Nőnap!

Mint minden év első negyedében, úgy idén is vészesen száguldunk a Nőnap felé. Az ünnep közeledtével egyre közelebb kerül a téli időszak búcsúja, az első tavaszi virágok érkezése is. Ilyenkor a férfiak, kicsik és nagyok egyaránt igyekeznek meglepni életük fontos hölgyeit valami meglepetéssel. Ez alkalommal nem csak a szerelemé a főszerep, húgok, nővérek, anyukák, nagymamák ünnepe is ez. Az ínyenc csomagok mellett a virágküldés is elérhető szolgáltatásaink között, így szemezgess megújult virágcsokor vagy ajándékcsomag kínálatunkból!

Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot! – Forrás: Sutimix

Virágküldés Nőnap alkalmából

Az egyik legnépszerűbb választás a virág, virágcsokrok, amit átadhatunk személyesen, de akár virágküldő szolgáltatással is kézbesíttethetjük egy titkos üzenet kíséretében. Külföldről sem okozhat gondot az ajándékozás, hiszen webáruházunkban mindenki számára elérhető országos ajándékcsomag vagy virágküldő szolgáltatásunk. Nincs más dolgod csak kiválasztani azt a csokrot amivel megemlékeznél hölgy ismerősödről, eljuttatni hozzánk a megrendelést, minden mást nyugodtan bízz ránk és söpörd be az elismerést. Természetesen minden csokorhoz jár egy kísérőkártya is, amire az általad megadott üdvözlőszöveg kerül.

Virágküldés - Forrás:

Virágküldés – Forrás: Femina

Ajándékcsomag küldés országosan Nőnapra is

Annak sem kell azonban kétségbeesnie aki nem híve a virágcsokroknak. Ajándékcsomagjaink összeállításánál törekedtünk arra, hogy az év minden szakában, minden alkalomra találjanak megfelelő csomagot a kínálatunkban. Az idei Nőnap alkalmából új csomagjaink is születtek, új termékekkel, kombinációkkal, amikből most néhányat szeretnék is részletesen bemutatni.

Kényeztetés – Forró csoki és kézműves csokoládé

Ez a kedves, nőies csomag minden hölgy arcára mosolyt csal és megédesíti a napját. A belga étcsokoládéból készült pálcikás forró csokival nincs más dolgunk, mint egy pohár gőzölgő tejbe meríteni és amint felolvadt már fogyasztható is. A csomagban megtalálható még egyik kedvenc újdonságunk, kókuszreszelékkel és csokoládépasztillával megszórt kézműves tejcsokoládé.

Céges nőnapi ajándékcsomag

Céges nőnapi ajándékcsomag

Mosolyogj – Bögre és csokoládé

A tél lassan véget és, de a forró nyári napokra még várni kell. A hűvös, tavaszi estéken kinek ne esne jól egy bögre gőzölgő tea? A csomagban egy logózható bögrét találunk egy krémesen lágy tejcsokoládés golyókkal. 

Nőnapi ajándék

Nőnapi ajándék

Csinos lány – Bor és pipere szett*

Ugyan melyik nő ne szeretné a kencéket? És a rózsa illatát? Új, csajos csomagunkban egy dekoratív cukorkát formázó csomagolásban megtalálható egy-egy üvegcse tusfürdő, habfürdő és testápoló, mellette egy üveg Szent-György-hegyi Olaszrizling, ami garantálja az esti ellazulást egy rohanó munkanap után.

Csinos lány - Forrás: ahonapajandeka.hu

Csinos lány – ajándékcsomag hölgyeknek

*Ez a termék már nem érhető el kínálatunkban!

Teljes Nőnapi ajándékcsomag kínálatunk megtekinthető itt.

Céges Nőnapi ajándékcsomagok

Webáruházunkban elérhetőek céges ajándékcsomagok, melyeket nagyobb tételben is ki tudunk szolgálni. Lepje meg a cégénél dolgozó hölgyeket ínyenc finomságainkból készült ajándékcsomaggal vagy válogasson Nőnapi reklámajándék választékunkból!

Napelemes táncoló virág - Forrás: ahonapajandeka.hu

Napelemes táncoló virág – céges nőnapi ajándékötlet

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás