Nőnapi ajándékozás céges ügyfeleknek

Céges nőnapi ajándék ötletek

Cégek esetében talán kicsit bonyolultabb a nőnapi ajándékozás. Olyan meglepetést találni, ami minden kolléganőnek örömet okoz nem egyszerű feladat, nagyobb cégek esetében pedig a mennyiség is gondot okozhat. Kínáltunkban széles választékkal megtalálhatóak az ínyenc ajándékcsomagok is, de most egy másik lehetőséget szeretnénk bemutatni.

Nőnapi ajándék - Forrás: xcitelife

Nőnapi ajándék

Céges reklámajándék akár nőnapra is

A logózható reklámajándékok térhódítása hazánkat is elérte. Kedvező áron, nagy mennyiségben juthatunk hozzá gyakorlatilag bármilyen termékhez. Persze az emblémázáshoz szükséges egy minimum rendelési mennyiség, amivel a gyártók már gazdaságosan tudnak dolgozni, de jelen esetben talán nem is fontos az emblémázás. Hiszen ezek olyan termékek amik önmagukban is kedves, mutatós ajándékként kerülhetnek a hölgyek elé. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a kedvenceink közül.

Céges nőnapi ajándékötlet a “petúnia virágszett”

Ez a kis összeállítás egy biológiailag lebomló cserepet, ültető közeget és 5-8 darab virágmagot tartalmaz, egy piciny dobozba rejtett csipetnyi tavaszt. A hölgyeknek nincs más dolga, mint locsolni a magokat és hamarosan gyönyörködhetnek a virágba borult petúniákban. A virágok színe pedig legyen meglepetés. Ez a fajta ajándék nem csak ökocseréppel kapható, létezik egy önzáras konzervdobozos változat is, egyébként ugyan ezekkel a paraméterekkel. Mindkét termék esetében elérhető eltérő színű csomagolással is.

Petúnia szett - Forrás: ahonapajandeka.hu

Petúnia szett  – céges nőnapi ajándék

Petúnia szett II. - Forrás: ahonapajandeka.hu

Petúnia szett II. – nőnapi virág ajándék

Samba táncoló, napelemes virág

A téli fagyok miatt tavasszal a föld csak lassan melegszik át, pedig a növényeknek szükségük van a talaj melegére, hogy fejlődésnek indulhassanak. Ez az ajándék már a tavasz első napsugarait is munkára fogja, a virágunk “táncra perdül” és mosolyt csal minden hölgy arcára.

Napelemes táncoló virág - Forrás: ahonapajandeka.hu

Napelemes táncoló virág reklámajándék

Mini fondü szett – édes kényeztetés

Melyik hölgy ne szeretné a csokoládét? És a gyümölcsöt? Képzeljük el, ahogy ebben a kerámia fondü tálkában az olvadt csokoládéba tunkolunk egy érett eperdarabot. Mennyei igaz? Ez a kerámia fondü szett tartalmazza az olvasztáshoz elengedhetetlen mécsestartó állványt, valamint tálat a csokoládéhoz, és egy rozsdamentes acél villát műanyag nyéllel, amivel könnyebb a mártogatás. Ráadásul kompakt méretei miatt nem foglal sok helyet. Átmérője mindössze 8-, magassága 9 cm. A mécsestartó állvány többféle színben is választható. Igény esetén ezt a terméket csokoládéval társítva mutatós ajándékcsomagot is összeállíthatunk a hölgyek örömére 🙂

Mini fondü - Forrás: ahonapajandeka.hu

Mini fondü – Forrás: ahonapajandeka.hu

Amennyiben céged nőnapi ajándékokat keres látogass el honlapunkra és nézz szét ínyenc csomagjaink között vagy böngéssz kedvedre a reklámajándékok tengerében.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás