Nőnapi ajándékok

Nőnapi ajándék ötletek cégeknek

A nemzetközi nőnapot világszerte sok országban ünneplik. Ez a nap a nők eredményeinek elismeréséről és megbecsüléséről szól. A nők iránti hála kifejezéséhez számos ajándékötletünk van, amelyek közül biztosan megtalálod azt, amit elképzeltél. Az ajándék kiváló módja annak, hogy kifejezzük tiszteletünket. De a megfelelő ajándék kiválasztása nem mindig könnyű, mint ahogyan azt elsőre gondolják. Mi minden évben az elmúlt évek tapasztalásai alapján összeállítjuk a legkedveltebb és legötletesebb ajándékcsomagokat, melynek leginkább örülnek a hölgyek.

Nőnapi ajándék ötletek

A nőnap ajándék ötleteink a női kedvenceket tartalmaznak, mint például kézműves édesség, cserepes virág, különleges ültethető virágmagok, meglepetéscsomagok vagy gyümölcscsokor.
Bár vannak más nagyszerű módjai a Nemzetközi Nőnap ünneplésére, de egy ilyen ajándék őszinte örömet tud nyújtani a nőknek. Válogass a céges nőnapi ajándékaink között és találd meg a legjobbat! Íme néhány ötletünk:

Cserepes mini virágok

Céges nőnapi ajándék - virág

Céges nőnapi ajándék – cserepes mini virág

A nők nagyon szeretik a virágokat, főleg a cserepeseket, melyek hosszú ideig megmaradnak megfelelő gondoskodás mellett. A fokföldi ibolya folyamatosan nyíló kedves virág, ugyanúgy, mint a korallvirág, ami nagyon népszerű ilyen alkalomkor. Sokáig virágzik, ezért nagyon kedvelt apró szirmú szobanövény.
80 darabtól rendelhető csak Budapestre, 990 Ft áron!

Csokoládé minden mennyiségben

Nőnapi ajándék ötlet - csokoládé

Nőnapi ajándék ötlet – csokoládé

A virág mellett az édesség is hatalmas kedvenc, amitől boldogok lesznek a hölgyek! No, de nem csak azért, mert finomságot kapnak, hanem mert maga csoki elfogyasztása növeli a jókedvüket.
Egy minőségi táblás kézműves étcsokoládé ezért nagyszerű választás lehet, melyet igény szerint szalaggal átkötve készítünk el! Illetve válogass ízesített mandulák közül, melyet mutatós virágos díszcsomagolásban szállítunk!
50 darabtól rendelhető mindkét termék!

Magbonbon – környezetbarát ültethető virágok hölgyeknek

Környezetbarát nőnapi ajándék - magbonbon

Környezetbarát nőnapi ajándék – magbonbon

Ha egyedi és olcsó ajándékot keresel a hölgyeknek akkor megtaláltad! Bár olyan mintha ehető bonbonok lennének, de valójában virágmagokat rejtenek magukban. Különlegessége ezeknek a magbononoknak, hogy papírhulladék újrafelhasználásból készülnek, ezért teljesen környezetbarát termék. Kézzel készült minden egyes darab, melynek előállítása során nem keletkezik hulladék. Ha egyediesíthető környezettudatos ajándékot szeretnél, akkor ez lesz tökéletes választás!

Virágcsokor kerti virágmagokkal – logózható reklámajándék

Környezetbarát logózható reklámajándék - virágmagok nőnapi

Környezetbarát logózható reklámajándék – virágmagok nőnapi ajándéknak

A kertészkedés megnyugtat és lelki pihenést nyújt, emiatt sokan szeretnek a kertben tevékenykedni. A tavasz ezen időszakában indul meg a kertészkedés és ezzel együtt a virágokmagok elvetése. Legújabb céges nőnapi ajánlatunk olyan magokat tartalmazhat, mint a kerti pillangóvirág vagy pompás rézvirág, melyekben egész nyáron gyönyörködhetünk.
A magok csomagolása öko és logózással egyedivé tehető cégek részére!

Ajándékcsomagok és gyümölcscsokor

Évről évre készülünk és mindig újdonságokkal várjuk az ajándékcsomagok iránt érdeklődőket. Masnizott díszdobozainkban kisebb kiszerelésű finomságokat válogattunk össze, melyek nagyon kedvelt ajándékok minden nőnapkor. Ha több személy részére szeretnél ajándék küldeni akkor nézd meg az 5 főre ajándékcsomagunkat vagy válogass  ínycsiklandozó gyümölcscsokraink közül.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás