Készüljünk együtt a Nőnapra

Március 8-án ünnepeljük a nemzetközi nőnapot! Ekkor kifejezhetjük hálánkat, nagyrabecsülésünket valamint tiszteletünket irántuk, kik egyenlő jogokat és lehetőségeket vívtak ki maguknak!

Egy nap ami a nőkről szól

ajándék nőnapra

forrás: funzine.hu

Ezen a szép ünnepen, illik a hölgyeket megajándékozni valamivel. Nem szokás hatalmas ajándékokat venni, sem méregdrága holmikat! A legszebb gesztus talán, ha egy szép csokorral, vagy akár csak egy szál virággal lepjük meg női hozzátartozóinkat! A virág olyan mint a nő! Ragyog, életörömöt sugároz és gyönyörű! Figyeljünk rájuk, hiszen a Nő igényli a törődést és a figyelmet! Ha a rohanó hétköznapokban nem is figyelsz az apró gesztusokra, legalább ezen a napon legyen első a Nő! Nyisd ki neki az ajtót, hívd meg egy kávéra, vagy süteményre, sétálj vele egyet, lepd meg valami aprósággal. Nem csak a párodra kell figyelned, édesanyádnak, nagymamádnak, lány testvéreidnek és barátnőidnek szintén kijár a figyelem!

Ajándékok nőnapra

Virág

ajándék ötletek nőnapra

forrás: deluxe.hu

A virágboltok nagyon felkészültek nőnapon is! Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándék beszerzését, akkor is garantáltan tudnak segíteni virág ügyben! Amennyiben viszont nem személyesen adnád át a csokrot, mert messze tartózkodsz az illetőtől és ezért futárral küldenéd a virágot a hölgynek, akkor időben meg kell rendelned a csokrot, mivel a virágfutárok igen leterheltek ezen az ünnepen, tehát nagy valószínűséggel aznap már nem fogják vállalni a szállítást, és kellemetlen helyzetbe kerülsz.

Ajándékcsomag

Ajándékcsomag nők napjára

Ajándékcsomag nők napjára

Ajándékcsomag küldésével ugyanaz a helyzet mint a virággal! Érdemes mielőbb kiválasztani a csomagot, és leadni a rendelést, hogy biztosan megérkezzen az ünnepre! Ha nem te magad adod át a csomagot érdemes egy rövid üzenetet csatolni a csomag mellé, akár egy rövid idézettel, hogy tudjon róla, kitől érkezett a kedves meglepetés.

Képeslap

nőnapi képeslap

nőnapi képeslap

Gyönyörű alkalomhoz illő képeslapokat lehet kapni papírírószer boltokban, ami önmagában is kedves ajándék lehet hölgy ismerősöknek, de a kreatívabbak akár saját kezűleg is készíthetnek, erre gyűjtöttünk ötleteket pinterest oldalunkon! A legtöbb üdvözlőlap a gyönyörű kép mellett egy rövid kedves verset vagy idézetet is tartalmaz, de személyesebbé teheted, ha te is írsz néhány kedves szót a címzettnek!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás