Exclusive Nőnapi ajándékok céges ügyfeleknek

Nőnapi ajándékozás a cégek életében

Nagyobb dolgozói létszámmal rendelkező cégek esetében fontos figyelnünk a költségkeret megszabására. Előző cikkünkben ehhez adtunk néhány “költségkímélő” ajándékötletet. Most azonban lássuk mi a helyzet akkor, ha a beszerző kicsit jobban elengedheti a fantáziáját vagy esetleg kiemelt partnerüknek keres nőnapi ajándékot.

Elegáns fürdő szett

Melyik hölgy ne szeretné a kényeztetést? Lássuk be, órákat tudunk szépítkezéssel tölteni és bárki bármit is mond, elsősorban a magunk örömére. Ezzel az exclusive fürdőszettel elkápráztathatja partnerét. A hófehér szett csupa elbűvölő fehérgyapot illatú luxus kényeztetést tartogat gazdájának, bármihez is legyen éppen kedve. A csomag tartalmaz 250 ml tusfürdő gélt valamint egy megegyező kiszerelésű testápolót. Találunk benne 175 gramm fürdősót organza tasakba, szatén szalaggal díszítve, 2 db fürdőgolyót és egy gyertyát. A szett díszdobozban található. Ha van egy kis humorérzéke a megajándékozott hölgynek, javaslom ne feledkezzenek el a csomagba csempészni egy zuhanyzáshoz tervezett, tapadókorongos homokórát,* melynek homokszemei mindössze 5 perc alatt leperegnek 🙂

Hamilton fürdőszett - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Hamilton fürdőszett reklámajándék

Homokóra - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Homokóra zuhanyzáshoz*

*A homokóra sajnos már nem érhető el kínálatunkban!

Nőnapi fűszersziget írható kerámia kaspókkal

Na mi az amit még szinte minden nő kivétel nélkül szeret? A növények, virágok, kertészkedés. A nagyváros forgatagában sem kell lemondani egy kiskert illúziójáról. Ez a szett 4 db kerámia kaspót, ültető közeget, vetőmagot tartalmaz. A cserepek írható felületűek (a kréta is a csomag része). így a kaspókon jelölni lehet milyen növény fog hamarosan csírázni benne. A szorgos locsolás, és kitartó türelem eredménye egy-egy bazsalikom, snidling, petrezselyem és napraforgó palánta lesz.

reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Nőnapi ajándék a konyha “tündéreinek”

Elérkeztünk ahhoz a kategóriához Uraim, amit nem csak mi értékelünk nagyra 🙂
A konyhafelszerelések ma már nemcsak hasznosak, de a tervezők a designra is nagyon figyelnek. Egy egyszerű vágódeszka is lehet a konyha ékes dísze. Most bemutatunk néhány ajándékötletet, aminek biztosan örül minden hölgy.

Sajtszeletelő készlet

Egy kellemes, kímélő vacsora egyik legfinomabb kiegészítői lehetnek a minőségi sajtok. És igen Uraim, mint mindenhez, a sajtszeleteléshez is speciális kések valók, hiszen a hagymát sem tudjuk a kenyérvágóval apró kockára vágni. Ez a készlet tartalmaz 3db sajtszeletelő kést, egy sajtvillát és egy mágneses vágódeszkát, ami használaton kívül is dekoratív megjelenést biztosít a szettnek.

Sajtszeletelő készlet - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Sajtszeletelő készlet

Kínálótál Nőnapra

Ez a 13 darabos készlet igazán nívós ajándék lehet bármelyik partnere számára. A palatálcán helyet kapott 3 db kerámiaedény, 3 db kerámiakanál, 3 db üvegpohár kanalakkal, melyekben szervírozható az előétel. Webshopunkban választhat hozzá ínyenc ajándékcsomagjaink közül is, és máris megvan a belevaló 😉

Előétel tálaló - Forrás: reklamajandek.ahonapajandeka.hu

Nőnapi ajándék, Előétel tálaló

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás