Céges nőnapi ajándékok

Évente, március 8 – án van a Nemzetközi Nőnap, az év egyik jelentős napja. Ezen a napon ünnepeljük a nők eredményeit, bátorságukat, elszántságukat és felhívják a figyelmet a nők egyenlőségére. Tökéletes alkalom arra, hogy megajándékozzuk őket és köszönetet mondjuk munkájukért. Ma a nők minden munkaterületen nagyon jól teljesítenek. Legyen szó technológiáról, menedzsmentről vagy értékesítésről. A cégek ezt az alkalmat, a nőnapot fontosnak tartják, megbecsülésüket kisebb ajándékokkal, ajándékcsomagokkal fejezik ki. Erre a napra mi is minden évben készülünk kisebb meglepetésekkel, édességekkel. Céges nőnapi ajándékokért nézz körül kínálatunkban!

Céges nőnapi ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Néhány nagyszerű nőnapi ajándékötlet

Az elismerés kifejezésének módja többet jelenthet, mint a jutalom pénzbeli értéke.  Nőnapon rengeteg lehetőség kínálkozik a nőknek való ajándékozással kapcsolatban.  Ilyenkor kisebb, jelképes ajándékokat szoktak választani ügyfeleink, melyek között édesség, virág vagy valamilyen reklámajándék szerepel. Minden ajándékunk egyediesíthető, céges logóval ellátható valamilyen formában. Nőnapi ajándékötleteinket a figyelmesség jegyében válogattuk össze és készítettük el. Kínálatunkból a következő néhány meglepetést emeljük ki, melyek nagyszerű nőnapi ajándékok lehetnek.

Csokoládé – Lindt termékek

Csupa finomság, amit mindenki szeret. Ez a svájci csokoládégyártó cég az egész világon híres, eredete az 1800-as évekre nyúlik vissza. Rengeteg csokoládét készítenek különböző és különleges ízekben, a legjobb összetevőkből. A nők örülnek az édességnek, főleg, ha olyan finom, mint ez a tejcsokoládés vagy étcsokoládés praliné! A legjobb ajándék, mely boldogsághormont termel!

Csokoládé nőnapra

Csokoládé nőnapra

Ültethető virágmag

A nők szeretik a virágokat. Virággal sok minden kifejezhető hála, köszönet, megbecsülés, tisztelet, odafigyelés, figyelmesség. A nők részére meghatározó ez a nap, ezért semmiképpen se feledkezzünk meg róla! Szerencsére közeledik a tavasz, így remek választás lehet az egyediesíthető vetőmag, melyekből gyönyörű virágok nyílhatnak. Kedvenceink közé tartozik a kerti pillangóvirág és a búzavirág. Környezetbarát csomagolásban és céglogóval ellátott címkével látható el és akár egy kedves üzenettel!

Logózható vetőmag cégeknek nőnapra

Logózható ültethető vetőmag cégeknek nőnapra

Ajándékcsomag

Az ajándék nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük a hálánkat. De a megfelelő ajándék kiválasztása nem mindig egyszerű. Apró, de kedves ajándékra gondoltál? Hölgyeknek ajánljuk és Boldog nőnapot ajándékcsomagunk megfelelhet elképzeléseidnek, édesség, finomság és egy kis kényeztető szappanrózsa díszíti ezeket az összeállításokat!

Olcsó céges nőnapi ajándékcsomag

Boldog nőnapot! – céges nőnapi ajándékcsomag

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás