Céges nőnapi ajándékjavaslatok

Közeleg a nőnap, mely ugyan már nem olyan fontos ünnep, mint pár évtizeddel ezelőtt, mégis megmaradt az a kedves hagyomány, hogy az urak virággal vagy valamilyen aprósággal kedveskednek hölgyismerőseiknek.  Nem csupán hozzátartozóiknak vagy szerelmüknek, hanem munkatársaiknak és mindazoknak, akikkel aznap találkoznak.

Sok cég is megtartotta ezt a szokást és meglepi női alkalmazottait.  Az, hogy ki mennyit szán erre, nagyrészt függ a cégtől illetve az alkalmazottak számától, de általában valamilyen apróság a meglepetés. Egy csokor virág, csokoládé, egy kisebb ajándékcsomag vagy egy olyan meglepetés, amin egy munkahelyi csoport meg tud osztozni. Utóbbi azért is jó választás, mert ezek az ajándékok ár/érték arányban jobban megérik.  Mutatósabb, nagyobb ajándékot tudunk választani, ha együtt ajándékozunk meg több embert és a megosztás, az együtt falatozás a csapatot is jobban összehozza.

cég

Mivel a cégeknek általában elég kevés ideje van az ajándékok beszerzésére, összegyűjtöttük kedvenceinket saját kínálatunkból, ezzel is segítve a választást. A listába került kisebb – nagyobb, ehető és nem ehető ajándék, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

Céges ajándékötleteink

Kézműves csokoládé

Kézműves csokoládé

Táblás kézműves csokoládé

Mutatós és mennyeien finom 100 grammos táblás csokoládé egy magyar csokoládémanufaktúrától. Három változatban választható. 65%-os étcsokoládé megszórva brontei pisztáciával és meggyel, 40%-os tejcsokoládé eperrel és gurulós piros ribizli szemekkel, valamint fehércsokoládé mákkal, meggyel és pekándió feltéttel. Magyar termék nagydíjas márka.

 

 

 

 

 

Light fresh gyümölcscsokor

Light fresh gyümölcscsokor

Light fresh gyümölcscsokor

Apró gyümölcscsokor, hogy jól induljon a nap. Három ananászvirágot és szőlőt tartalmaz, melyet hajnalban készítünk el, hogy a lehető legfrissebb legyen. Válaszd ezt az ajándékot és már virágot sem kell venned!

 

 

 

 

 

Nőnapra ajándékcsomag

Nőnapra ajándékcsomag

Nőnapra ajándékcsomag

 

Ezzel a ajándékdobozzal szintén elsöprő sikerre számíthat. Helyet kapott benne a már korábban megismert kézműves étcsoki és egy gyümölcsdesszert válogatás. Továbbá egy különleges hazai epres chutney és egy apró mézkülönlegesség egy hazai termelőtől.

 

 

 

Tulipáncsokor

Tulipáncsokor

Boldog Nőnapot csokor

Ha nem finomságot adna, hanem megmaradna a klasszikus virágnál, válassza virágküldés opciónkat. Nőnapra ezt a 10 szálas vegyes tulipáncsokrot ajánljuk, mely a tavasz meghatározó virága. A csokor ára már a szállítási díjat is tartalmazza és akár már 3 órán belül is megérkezhet a címzetthez.  Ha pedig valami grandiózusabbra vágysz, ajánljuk 40 szálas tulipáncsokrunkat.

 

 

 

 

Party mix tál

Party mix tál

Party mix tál

Ha 5-6 főre keresel ajándékot, akkor ezt a gyümölcstálat ajánljuk. Telis-tele pakoltuk natúr és a legfinomabb csokiba mártott gyümölcsökkel, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét. Belga csokoládéba mártott epret és ananászt és natúr epret, ananászt, mangót tartalmaz.

 

 

 

 

Igény esetén termékeink logózása is megoldható az ajándékokon elhelyezett brandingelt kártyák segítségével, melyhez kérd egyedi ajánlatunkat.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás