Új ízeink nyomában, ínyenc termékek 2.

Mai cikkünkben 3 különböző terméket fogok bemutatni, amik együtt alkotnak egy ínyenc triót. Főleg édesszájúak figyelmébe, akik téli estéken szeretnek elszürcsölni egy bögre teát a fotelben ülve, takaróba burkolózva, hozzá egy szelet kaláccsal.

www.ahonapajandeka.hu

www.ahonapajandeka.hu

Budapest tea – Fűszeres almáspite tea

Ez az ízletes teakülönlegesség varázslatos utazásra repít bennünket egy vasárnap délutánra, nagymamánk teraszára. Összességében egy kellemes, almás-fahéjas, vaníliás ízvilágot képvisel. Fehér tea, zöld tea, almadarabok (10%), aroma, mandulaszeletek alkotják. Egy liter teához mindössze 20-25 gramm keveréket áztassunk 5-10 percre forró vízbe és máris élvezhetjük páratlan aromáját. Exkluzív “Budapest” csomagolásának köszönhetően tökéletesen illik magyaros ajándékcsomagokba is.

Budapest tea – Forrás: ahonapajandeka

Budapest tea – Forrás: ahonapajandeka

Budapest akácméz – A magyaros csomagok sztárja

A Bertók Méhészet egy családi vállalkozás, mely egy 1956-ban Újszilváson alapított méhészet újragondolása. Mézeiket 3 fontos minőségi kritérium jellemzi, Magyar, Természetes, Minőségi kívül belül… A Budapest akácméz céges ügyfeleink igényei alapján született meg, népeszerű konferenciaajándék, mely jól kombinálható más magyaros termékeinkkel is. Különleges csomagolásának köszönhetően elegánsabb csomagokba is előszeretettel választják. Termékeink között elérhető a gyártó több fajtaméze is a teljesség igénye nélkül: a nyugtató hatású levendulás selyemfűméz, a pikáns chilis akácméz… Karácsony tájékán pedig megjelennek a különféle díszcsomagolású mézválogatások is, mely lehetőséget biztosít, hogy több különböző fajta mézkülönlegességet kóstolhassunk meg egyszerre kedvezőbb áron.

Budapest akácméz – Forrás: ahonapajandeka.hu

Budapest akácméz – Forrás: ahonapajandeka.hu

Levendulás selyemfűméz – Forrás: ahonapajandeka.hu

Levendulás selyemfűméz – Forrás: ahonapajandeka.hu

Krémes karamellakrém

A Sweetic Csokoládé Manufaktúra Krémes, Fenséges Karamellkrémje a személyes új kedvencem. A gyártó ajánlása szerint használhatjuk fagylaltokhoz öntetként, vagy készíthetünk belőle DIY bonbon tölteléket. Két méretben elérhető, új ajándékcsomagjainkban már rendelhető, akár saját részre akár ajándékként biztos siker. Sokrétű felhasználhatósága kicsik és nagyok kedvencévé fogja tenni ezt a különleges, új terméket. Bátran kenhetjük vajas kenyérre, tekerhetjük palacsintába, de a karácsonyi sütemények vagy akár muffinok tölteléke is válhat belőle. Főzzünk tehát egy forró teát vagy kakaót, ízesítsük mézzel, kenjünk egy szelet karamellkrémes kalácsot és élvezzük otthonunk melegét, miközben odakint nagy pelyhekben hull a hó.

Krémes karamellakrém – Forrás: ahonapajandeka.hu

Krémes karamellakrém – Forrás: ahonapajandeka.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás