Új ízeink nyomában, ínyenc termékek 2.

Mai cikkünkben 3 különböző terméket fogok bemutatni, amik együtt alkotnak egy ínyenc triót. Főleg édesszájúak figyelmébe, akik téli estéken szeretnek elszürcsölni egy bögre teát a fotelben ülve, takaróba burkolózva, hozzá egy szelet kaláccsal.

A hónap ajándéka

A hónap ajándéka

Budapest tea – A világ 100 csodája tea

Ez az ízletes teakülönlegesség varázslatos utazásra repít bennünket a mesés keleti bölcsesség világába. Összességében egy kellemes, erdeigyümölcsös ízvilág, hibiszkusz, alma, csipkebogyó, narancshéj, körömvirág, szeder, áfonya, cseresznye- és eperdarabok alkotják. Egy liter teához mindössze 20-25 gramm keveréket áztassunk 5-10 percre forró vízbe és máris élvezhetjük páratlan aromáját. Exkluzív “Budapest” csomagolásának köszönhetően tökéletesen illik magyaros ajándékcsomagokba is.

Budapest tea

Budapest tea – Forrás: ahonapajandeka

Citromos krémméz – A mézek krémje

A Bertók Méhészet egy családi vállalkozás, mely egy 1956-ban Újszilváson alapított méhészet újragondolása. Mézeiket 3 fontos minőségi kritérium jellemzi, Magyar, Természetes, Minőségi kívül belül… A citromos krémméz egy pikáns nyalánkság, mely a napraforgóméz természetes kristályosodása során jön létre. Megbolondítva néhány csepp jótékony hatású citromolajjal. Összességében a citromos napraforgó krémméz savtartalma által könnyíti az emésztést és fokozza az étvágyat is. A hozzáadott citrom kivonat pedig megsokszorozza baktériumölő hatását, enyhíti a légúti fertőzések tüneteit. Termékeink között elérhető a gyártó több fajtaméze is a teljesség igénye nélkül: a nyugtató hatású levendulás selyemfűméz, a lágy vaníliás hársméz, a pikáns chilis akácméz… Karácsony tájékán pedig megjelennek a különféle díszcsomagolású mézválogatások is, mely lehetőséget biztosít, hogy több különböző fajta mézkülönlegességet kóstolhassunk meg egyszerre kedvezőbb áron.

Citromos krémméz

Citromos krémméz – Forrás: ahonapajandeka.hu

Vaníliás, Chilis, Levendulás fajtamézek

Vaníliás, Chilis, Levendulás fajtamézek – Forrás: ahonapajandeka.hu

Narancsos mézkaramellkrém

A Chokohoney narancsos mézkaramellkrémje egy igazi karácsonyi nagyágyú a gasztronómiában. Új ajándékcsomagjainkban már rendelhető, akár saját részre akár ajándékként biztos siker. Sokrétű felhasználhatósága kicsik és nagyok kedvencévé fogja tenni ezt a különleges, új terméket. Bátran kenhetjük vajas kenyérre, tekerhetjük palacsintába, de a karácsonyi sütemények vagy akár muffinok tölteléke is válhat belőle. Főzzünk tehát egy forró teát, ízesítsük mézzel, kenjünk egy szelet mézkaramellkrémes kalácsot és élvezzük otthonunk melegét, miközben odakint nagy pelyhekben hull a hó.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás