Nyári ajándékcsomagok – csokimentesen

A tavaszi jó idő után lassan itt a nyár, és az idő kezd felmelegedni annyira, hogy ne tudjunk édességeket tartalmazó ajándékcsomagot kiküldeni az ünnepelteknek. Ez sajnos minden évben gondot okoz, egyre perzselőbbek a nyarak.   A csokik pillanatok alatt megolvadnak, ezért minőségbiztosítási okokból csokis csomagokat nem tudunk szállítani.  A nyári időszakban ezért az édességek valamelyest eltűnnek a kínált ajándékainkból és helyettük más, nem olvadékony finomságokkal helyettesítjük őket, mint például lekvár, keksz, méz stb. Idén azonban készültünk a nyári hónapokra, már a kezdődő júniusi meleg sem tarthat vissza minket és titeket sem az ajándékozástól!

Nyári ajándékcsomagok

Kezdődik a nyári szünet, de mindig van mit ünnepelni!  Apák napja, születésnap, ballagás, esküvő, minden alkalomra van egy tökéletes ajándékötletünk! A nyári ajándékcsomagjaink közös jellemzőjük, hogy csokoládé mentsek, azonban nem mentesek teljesen az édességektől!
Hogy milyen ajándékokra is gondolunk? – Mutatjuk!

Snack csomag tálkával

Ez a csomag bárkinek választható és bármilyen alkalomra, akár csak úgy, mert miért ne?
A diákcsemegét sokan szeretik és nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy nem csak finom, de egészséges is. Akárcsak a ropogós és ízletes sajtsnack, mely érett olasz sajtból készült. Finom harapnivalók egy csomagban, melyeknek ideális kiegészítője a geometrikus alakzatú tálka!

Csokimentes ajándékküldés

Csokimentes ajándékküldés

 

Aperol csomag – Vár ránk a nyár

Az aperol népszerűsége már sok éve töretlen. Bár még csak most debütál kínálatunkban ez a klasszikus olasz ital, kíváncsiak vagyunk mennyire fogjátok szeretni. Természetesen narancsos finomságokkal párosítottuk, hogy meglegyen a tökéletes összhang! Egy különleges kandírozott narancsos olasz keksz és a narancslekvár gondoskodik az élményről! Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajándékba adható nyári ajándékcsomag különlegesség!

Ajándékcsomag aperol itallal

Ajándékcsomag aperol itallal

Pihentető csomag – Nyugalom

Egy kis pihentető csomagösszeállítás, melyet hölgyeknek ajánlunk névnapra, születésnapra vagy köszönetajándéknak. A csomag tartalma segíti a kikapcsolódást és elmélyülni a gondolatokba. A gyertya meghitté és nyugodtabbá tesz a környezetet a finom illóolajjal együtt. A füzetbe pedig feljegyezhetjük gondolatainkat egy meleg vagy hideg ital társaságában.

Nyári ajándékcsomagok - csokimentesen

Nyári ajándékcsomagok – csokimentesen

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás