Húsvéti ajándékcsomagok

A jelenlegi karantén családokat választ el egymástól, gyerekeket, nagyszülőket. Ez egy nagyon nehéz helyzet, de mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a húsvéti ünnepet szebbé tehessük mindenki számára!  Mi az ajándékozás élményét tudjuk nyújtani mindazoknak, akik szeretnék meglepni és örömet szerezni szeretteiknek húsvét alkalmából, de ezt személyesen nem tudják megtenni!  Az igazat megvallva korábban nem készítettünk ilyen jellegű csomagokat, de az igények alapján úgy gondoltuk megpróbálunk néhány gyerekeknek is izgalmas húsvéti ajándékot összeállítani. Olyan termékeket válogattunk össze, amik a kézműves édességeink mellett, ismert, hagyományos finomságok is megtalálhatók.

Húsvéti ajándékcsomag

Húsvéti ajándékcsomagok

Az ajándékcsomag küldése nagyszerű lehetőség arra, hogy meglepd családodat vagy azokat a személyeket, akik közel állnak hozzád. A húsvéti csomagjaink tele vannak csokoládékkal, kekszekkel és sok más édességgel. A gyerekeknek csokinyuszik és csokitojások foglaltak helyet a meglepetés csomagokban.  Mindegyik dobozhoz jár egy kísérőkártya is, így üzeneteddel még személyesebbé teheted az ajándékot! A húsvéti ünnep idén 2020. április 12-re esik, ezért legkésőbb április 8.-ig van lehetőséged ajándékot rendelni, hogy még az ünnep előtt kiérjen az ajándékcsomag!
Fontos megjegyeznünk, hogy húsvéti csomagjaink limitál darabszámban érhetőek el, ezért minél előbb érdemes leadni a rendelésedet!

Szabad-e locsolni? ajándékcsomag

A húsvéti tojások díszítése, kifestése régi hagyomány. Az évek során az ünnepi játék részévé vált, hogy a szülők csokitojásokat rejtenek el a gyermekek húsvéti tojásvadászatához. Ebben a csomagban több apró kis csoki is megtalálható, amivel ez a szórakoztató játék megvalósulhat!
Unokának tökéletes ajándék egy nagymamától!

Húsvéti ajándékcsomagok gyerekeknek

Nyuszi ül a fűben ajándékcsomag

Hogy mit szeretnek a gyerekek? Mindent ami édesség! 
A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a kézműves termékeink mellett helyet kaptak benne a klasszikusabb húsvéti csokoládék is, melyek a gyerekek kedvencei. A csokinyuszi olyan mint a mikulás csoki, nem hiányozhat a csomagból! 

Nyuszi ül a fűben ajándékcsomag húsvétra

Nyuszi ül a fűben ajándékcsomag húsvétra

Húsvéti családi csomag

Köszöntsd húsvét alkalmából az egész családot!
Ez egy igazi nagy húsvéti családi csomag kicsiknek és nagyoknak, amiben mindenki megtalálja a kedvére való finomságokat! Egy üveg vörösbor és a kézműves csokoládék a felnőttekké, de a rengeteg apró édesség a gyerekeké. A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a kézműves termékek és a hagyományosabb húsvéti édességek is gazdára találjanak.

Húsvéti családi csomag

Húsvéti családi csomag

Ha más alkalomra keresel ajándékot, akkor nézd meg az összes ajándékcsomagunkat itt!

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás