Gyakran ismételt kérdések ajándékküldésünknél – Szállítási feltételek

Milyen szállítási módok vannak?

Egyik leggyakoribb kérdés, amit tőletek kapunk, az ajándékküldés szállítási módjaira vonatkozik, így ezek ismertetésével kezdjük gyakori kérdések rovatunkat. Jelenleg 6 féle kiszállítási mód választható.  Azért van ilyen sok opcióra, mert a különböző szállítások költsége igen eltérő, és egy egységesítés magasabb átlagos szállítási árat eredményezne. Így viszont mindenki kiválaszthatja az igényeinek és pénztárcájának legszimpatikusabb opciót.

Normál szállítás: Hétfőtől péntekig, munkaidőben történik az ország egész területére. Budapestre leghamarabb a rendelésed leadását követő munkanapon lehetséges. Ha rendelésed délig leadod, vidékre is megérkezik másnap a csomag, ha 12 után rendelsz, akkor a második munkanapon. Díja: 1500 Ft / cím
Expressz szállítás Budapesten: Ha azt szeretnéd, hogy ajándékod pár órán belül célba érjen, Budapesten erre is van mód. Díja 3500 Ft / cím. Kivételes esetekben megesik, hogy annyira leterheltek vagyunk, hogy aznapi szállítás nem tudunk bevállalni, de erről értesítünk?
Virágküldés –  Hétfőtől szombatig, munkaidőben történik az ország egész területére. Budapestre leghamarabb a rendelésed leadását követő munkanapon lehetséges. Ha rendelésed délig leadod, vidékre is megérkezik másnap a csomag, ha 12 után rendelsz, akkor a második munkanapon. Díja: 1500 Ft / cím Amennyiben az általad megadott cím, kívülesik a virágos partner szállítási területén akkor felár elképzelhető, de erről időben értesítünk.
Virág + csomag szállítás: Ajándékcsomag + virág rendelése esetén csak külön tudjuk küldeni az ajándékokat. A kiszállítás ugyanazon a napon történik, csak más időpontban, két különböző futárral. Díja: 1500 Ft / cím
Ajándékküldés külföldre: 2013-tól az EU minden országába szállítunk. A szállítási díj a távolságtól függően változik.
1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 5500 Ft/cím
2. Zóna: Németország, Csehország, Lengyelország, Románia, Belgium, Hollandia, Litvánia – 5-7 nap – 9900 Ft / cím
3. Zóna: Dánia, Anglia, Bulgária, Franciaország, Észtország, Lettország, Svédország, Írország, Luxemburg, Olaszország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím
4. Zóna: Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Szerbia – 6-8 nap – 14900 Ft/cím

Az egész ország területére szállítotok?

Ajándékcsomagot az ország minden településére elviszik futáraink, így akár a legkisebb faluba is küldhetsz ajándékot. Virágküldésünk is lefedi az ország 99%-t, 20-30 olyan település van csak, ami minden partnerünktől nagyon messze van. Ha az általad megadott cím esetleg ezekben található, akkor értesítünk időben.
A gyümölcscsokrok egyetlen olyan termékeink, melyek jelenleg csak Budapesten érhetők el.

Mennyi a szállítási költség, ha több csomagot küldenék?

Gyakran megesik, hogy egy címre több ajándékot rendelnek, mivel többeket is meg szeretnének ajándékozni. Épp ezért ajándékküldő szolgálatunk díjait úgy alkudta ki futárszolgálatunkkal, hogy a szállítási díjak címenként és nem csomagonként érvényesek. Így akár 100 csomagot is küldhetsz egy címre, a szállítási díjat csak egyszer kell kifizesd.

Mi történik, ha a megajándékozott nincs a megadott címen?

A szállítási díj kétszeri próbálkozást tartalmaz. Így, ha nem találja otthon futárunk, felveszi vele a kapcsolatot és egyeztet új kiszállítási időpontot. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan elérhetőséget adj meg, amin valóban el is érjük. A megrendelő lapon azt is megadhatod, hogy ki az, aki ilyen esetekben még átveheti a csomagot. Pl.: Egy jó szomszéd, a közelben lakó családtag, stb.

Mennyi a legrövidebb szállítási idő?

Ez elsősorban attól függ, hova küldöd az ajándékot. Munkanapokon ajándék küldő szolgálatunk Budapestre akár aznap is tud szállítani, vidékre a rendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül. Virágküldést, munkanapokon, az egész országban akár 3 órán belül is tudunk vállalni.

Külföldi ajándékküldésünk az 1-es Zónába (Ausztria, Románia, Szlovákia) 2-3 nap, a 2-es Zónába (Németország, Csehország, BeNeLux országok, Olaszország) 3-4 nap , a 3-as Zónába (Nagy-Britannia, Észak-Írország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Írország) 4-5 nap.

Megadható-e pontosan a kiszállás időpontja?

A kiszállítás napja megadható, hiszen fontos, hogy az adott alkalomra érjen oda ajándékod. Az órára pontosított kéréseket viszont nem tudjuk garantálni. Ez munkaidőben 8-17 között bármikor lehetséges.

Természetesen igyekszünk figyelembe venni kérésed, de a kiszállítást a többi szállítási cím, a közlekedés és sok egyéb tényező befolyásolhatja. Olyat ígérni pedig nem szeretnénk, amit nem 100%, hogy be is tudunk tartani.

Miért fontos, hogy a címzett telefonszámát adjam meg és ne a sajátomat?

Sokan, azért, hogy az ajándék biztosan meglepetés legyen saját telefonszámukat adják meg a címzett telefonszámánál is. Kérjük, te ne tedd ezt! Adódhatnak olyan helyzetek, amikor a futárnak beszélnie kell a címzettel. Például, ha nincs otthon és egyeztetnie kell vele egy új időpontot, vagy nem jó a csengő. Esetleg nem találja a címet vagy nincs kiírva a név. Ezek mind-mind olyan dolgok, amikben te a távolból nem tudsz segíteni, a címzett viszont pillanatok alatt tud válaszolni.

A szállításról bővebb információt a Szállítási feltételek menüpontban találtok, illetve minden terméklap alján is megtaláljátok a szállítási lehetőségek részletezését.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás