Gyakran ismételt kérdések ajándékküldésünknél – Garancia

Visszakérhetem a pénzem, ha meggondoltam magam?

Ha valamilyen okból meggondolod magad vagy az ajándékküldés aktualitását veszti, nyugodtan visszakérheted a pénzed. Ezt nem csak mi, de a törvény is garantálja, hiszen bármilyen interneten vásárolt terméknél élhetsz elállási jogoddal. Vagyis 8 napon belül bármilyen indoklás nélkül visszaküldheted az árút,  és visszakérheted a pénzed. Ennél mi még többet is ajánlunk, hiszen mi nem kevesebbet, mint 100%-os Örömgaranciát kínálunk vásárlóinknak.

Szerencsére sok probléma nem szokott lenni az ajándékküldés során, de ha mégis, válaszainkból megtudhatod, hogy mire számíthatsz.

Mi van, ha nem vagyok elégedett?

Szerencsére sok ilyen eset nem szokott előfordulni, de ha nem vagy elégedett, akkor azt mindenképpen jelezd nekünk. Egyrészt, hogy orvosolni tudjuk problémád, másrészt, hogy tanulhassunk a hibából.

Ajándékcsomagjainkra 100% Örömgaranciát vállalunk, így ha nem vagy elégedett, akkor addig nem nyugszunk, míg ez nem változik. Visszaadjuk a pénzed vagy új ajándékot küldünk. Tudjunk milyen fontos, hogy ajándékoddal örömet szerezz, így amíg ez nem történik meg mi sem leszünk nyugodtak.

Ajándékküldés 100% pénz visszafizetési garanciával

Ajándékküldés 100% pénz visszafizetési garanciával

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás