Gyakran ismételt kérdések ajándékküldésünknél – Az ajándékcsomagokról

Hogy néz ki a csomagolás?

Nem csak a csomagokba rejtett termékekkel, hanem már magával a csomagolással is szerettük volna kifejezni ajándékcsomagjaink prémium minőségét. Szerettük volna, ha ajándékcsomagjaink egyediek és rendkívül mutatósak. Épp ezért szakítottunk a hagyománnyal, és a szokásos ajándékkosarak helyett hatalmas masnival díszített ajándékdobozokba, kisebb csomagok esetében pedig színes selyempapírral díszített díszzacskóba csomagoljuk meglepetéseinket. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elegáns kivitelezésnek milyen nagy hatása van, és milyen izgalommal kezdi el kibontani a címzett az ajándékcsomagot. A csomagok élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas dekor töltőanyaggal vannak bélelve.

Kísérőkártyáért kell külön fizetni?

Nem a kísérőkártya jár a csomaghoz, így ezért plusz költséget nem számolunk fel.

Küldhetem-e az ajándékot név nélkül?

Természetesen igen. Az ajándékkártyára pontosan az kerül rá, amilyen szöveget a rendelésnél megadsz. Ha nem írsz rá nevet, mi sem fogunk.

Lehet-e egyedi csomagot rendelni?

Természetesen igen. Bár kínálatunk igen széles, előfordulhat, hogy nem találsz kedvedre való csomagot. Ilyenkor írd meg nekünk, hogy milyen összeállításra gondoltál és megírjuk neked, hogy ez mennyibe kerülne.

Azt kapom amit látok?

Igen! Ajándékcsomagjaink fotóit mi magunk készítjük, így a termékek is és a csomagolás is pont ilyen. Az előfordulhat, hogy valamelyik termék éppen nincs, de ezt előre jelezzük neked.

Virágküldésnél ugyanez a helyzet. Virágosaink mindig tartják azokat a virágokat amikből a csokrok készülnek, de sajnos előfordulhat, hogy valamiből nem kapnak frisset vagy szépet. Ilyenkor ezt más, szebb virággal helyettesítik, hiszen az a legfontosabb, hogy a kiszállított csokor friss és gyönyörű legyen.

Mi alapján választjátok ki a termékeket?

Ajándékaink kiválasztásánál a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan ajándékaink legyenek, melyekre büszke az aki adja, fordított esetbe szívesen fogadná őket ő maga is. Ehhez pedig szerintünk három fontos tulajdonság kell meglegyen minden termékben.
Minőség: Minden ajándékunk mesteremberek által, kiváló alapanyagokból készül. Több közülük díjat is nyert rangos gasztronómiai versenyeken. Csak a szakma által elismert beszállítókkal dolgozunk és minden terméket személyesen is tesztelünk mielőtt bekerül a kínálatba.
Egyediség: Egy ajándék legyen különleges! Csodálkozzon rá az aki kapja, mert ilyennel még nem találkozott. Épp ezé ajándékaink nagy része kézműves termék, melyeket csak kevés helyen lehet beszerezni.
Esztétikus csomagolás: Nem csak az ajándékcsomag, de a benne lévő termékek csomagolására is figyelünk, hiszen egy ajándék minden darabjának szépnek kell lennie. Így lehet bármilyen jó is egy termék, ha nem szép a csomagolása, sajnos nem kerülhet be a kínálatba.

Mi az az ajándék-előfizetés

Az ajándék-előfizetés egy hazánkban még újdonságnak számító ajándékozási forma. A lényege, hogy egyetlen ajándék helyett, Te egy ajándékklub előfizetést ajándékozol, mellyel hónapról hónapra megérkezik a címzetthez a hónap ajándéka. Bor klub esetén egy újabb üveg kézműves bor, a kávé klubnál mindig egy újabb kávékülönlegesség és így tovább.  Így egyetlen alkalom helyett, hónapról-hónapra mosolyt csalhatsz annak az arcára, akit megajándékozol.

Ügyeltek a környezetvédelemre?

Mivel sok csomagolóanyagot használunk, igyekszünk olyan anyagokat beszerezni, melyek nem csak szépen, de környezetbarátok is. Mind papírdobozaink, mind pedig a bennük lévő töltőanyag újrafelhasznált papírból készülnek. 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás