Ajándékcsomagok szállítása a koronavírus idején

Kedves Vásárlóink!

A szokásos blogbejegyzés helyett, egy személyesebb hangvételű üzenetet szeretnék most megosztani veletek, ha teheted, kérlek te is olvasd el. A járvány kitörésével nagyot fordult mindannyiunk élete, a koronavírus mindannyiunkat próbára tesz.  Akik megtehetjük önkéntes karanténba vonultunk, akik pedig olyan területen dolgoznak végeláthatatlan munkanapok elé néznek a következő hónapokban.

Home office

Maradj otthon, önkéntes karantén

Érintésmentes kiszállítás

Irodánkban mi is meghoztuk a szükséges óvintézkedéseket. Két kolléganőmet a vészhelyzet kihirdetésekor home officeba küldtem, én pedig párommal és kislányommal önkéntes karanténba vonultam. Ennek már 10. napja. Innen szerencsére meg tudom oldani, hogy autóval, másokkal való érintkezés nélkül bejöjjek az irodába, ami zárt ajtókkal üzemel. Senki sem jöhet be és a GLS-nek is érintésmentesen adom át a csomagokat és ők is BEVEZETTÉK AZ ÉRINTÉSMENTES KISZÁLLÍTÁST. (Az intézkedésekről bővebben ITT)

Csomagszállítás és ajándékok kiküldése

Csomagszállítás a koronavírus idején

Nehéz és nyomasztó helyzet egyedül, elzárkózva dolgozni, de úgy érzem megéri. Rengeteg pozitív energiát kapok tőletek. Soha ennyi bíztató, támogató, szeretetteljes üzenetet nem írtam, mint az elmúlt egy hétben.

Elképesztően felemelő és megtisztelő dolog azt látni, hogyan használják szolgáltatásunkat arra családok és barátok, hogy egymást támogassák. Küldtem a héten csomagot elmaradt születésnapra, köszönetajándékot kórházba, elmaradt esküvőre és simán csak azért is, hogy valakinek szebb legyen a napja a karanténban.

Szeretnék nektek segíteni, ahogy csak tudok, így pénteken megkezdett akciónkat e hét péntekig 03.27-ig folytatjuk és csomagjainkat 20% kedvezménnyel kínáljuk.  Ajándékcsomag kínálatunkat itt tudjátok megnézni!

Sokunknak esik ki most bevétele, így remélem, hogy ezzel a kedvezménnyel azok is tudnak egy kicsit ajándékozni, akik egyébként most nem tehetnék meg. Keressetek minket, amíg a helyzet engedi a biztonságos munkát, itt leszünk nektek!

Vigyázzatok magatokra és aki teheti, maradjon otthon!

Patkós Brigitta és A Hónap ajándéka csapata

Ajándékcsomagok szállítása érintés nélkül

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás