Csajos ajándékcsomagok nyárra

Korábban írtunk már egy bejegyzést a nyári csokimentes csomagjainkról, ám kínálatunkban ennél jóval több ajándékcsomag közül lehet még válogatni. Év közben a legtöbb ajándékcsomagunk ínyenc édességekből, táblás csokoládékból áll össze, de a nyár beköszöntével ezeknek a termékeknek a szállítása nehézkessé válik. Nem tehetjük ki őket a nyári hőségnek, mert sajnos megolvadnának a finomságok. Ebben az időszakban az az előírás nálunk, hogy veled egyeztetve más, nem olvadós termékre cseréljük a csokoládét. Lehet ez akár keksz, tea, kávé, lekvár, méz, vagy magok és aszalvány. Előfordulhat, hogy ez akár csalódást okoz néhányotoknak, de nagy bánatunkra egyelőre nincs olyan biztos módszer és hűtött szállítási lehetőség, hogy az édesség nagy biztonsággal olvadás nélkül megérkezzen a címzetthez. Ennek okán nagyon készültünk nektek a nyárra, hogy a forróságban is bátran tudjatok ajándékozni egymásnak! Nincs csoki, csak csupa csajos termék, amivel feldobhatod az ünnepelt napját!

Csajos ajándékcsomagok nyárra

Csajos ajándékcsomagok nyárra

A nyár amellett, hogy a pihenésről és a nyaralásról szól, ne felejtsd el felköszönteni anyukádat, tesódat, barátnődet! A nagy meleg már nem állhat az ajándékozás útjába, hiszen nem kell attól tartani, hogy a csoki esetleg megolvad, ezzel szomorúságot okozva az ajándékozottnak. Csajos ajándékcsomagjaink nyárra ezért lett kigondolva, hogy aggodalom nélkül egy nagyon szuper meglepetéscsomagot tudj küldeni bárkinek! Lássuk milyen csomagokat is álmodtunk meg:

Classy ajándékcsomag

Arany és fekete ajándékcsomag nőknek

Arany és fekete ajándékcsomag nőknek

Arany és fekete összeállítás stílusos csajoknak! A fekete az eleganciát jelképezi, az arany pedig pozitív jövő ígéretét hordozza! Lepd meg egy trendi fekete-fehér újrahasznosított bambusz bögrével, mellyel magával viheti kedvenc kávéját! Ha szereti a dekorációs kellékeket, akkor a kaktusz formájú aranyozott gyűrűtartó ékesség lesz a munka- vagy az íróasztalán!

Pink and blue ajándékcsomag

Ajándékcsomagok nyárra

Ajándékcsomagok nyárra

 

Barátnőnek tökéletes ajándékcsomag, hogy meglepd! Ha szeret jegyzetelni és mindent leírni vagy éppen mindig hiányzik egy füzet és a toll a táskájából, akkor biztosan örülne egy ilyen kiegészítőnek! 

Toscana ajándékcsomag

Hőségálló ajándékcsomagok nyárra

Hőségálló ajándékcsomagok nyárra

Szereti a finom illatokat? Akkor ezt a meglepetésdobozt neki találtuk ki!  A Toszkán kék szőlő illattasak zamatos illata az egész otthont beteríti frissességével. A tihanyi fürdősó és az ibolyás fürdőbomba az esti lazítás tökéletes hozzávalója lehet!

Ragyogás ajándékcsomag

Beauty ajándékcsomag csajoknak

Beauty ajándékcsomag csajoknak

Beauty kedvelőknek ezt az izgalmas ajándékcsomagot készítettünk össze! Aki az ajándékot kapni fogja, az benne lévő termékekkel kényeztetheti testét és lelkét!  Rózsakvarcos arcmasszírozó roller segít az arcápolásban, nyugtat és jó érzéssel tölti el használóját.
Továbbá a fürdőgolyó, szappanok és fátyolmaszk segíti a kikapcsolódást a fürdőszobában.

További hőségálló csomagjainkat itt tudod megtekinteni!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás