Apák napi ajándékcsomagok

Az Apák napja is évente csak egyszer jön el és célja, hogy kimutassuk tiszteletünket, hálánkat és szeretetünket irántuk! Apukáknak az ajándékvásárlása mindig kihívást jelent. Mit kaphat egy édesapa, akinek mindene megvan?  Ennek nagyszerű módja az lehet, ha egy válogatott finomságokból álló ajándékcsomagot küldesz neki a segítségünkkel! Válassz apák napi ajándékcsomagjainkból és szerezz Neki örömet!

A tökéletes ajándék megtalálása a világ legjobb apukájának!

Apu megtanította nekünk, hogyan kell kerékpározni, labdázni és kiválasztani a tökéletes anyák napi ajándékot. Még a mai napig csodáljuk őt és nagyapát, akik olyan emberekké alakítottak bennünket, amilyenekké váltunk. Az apák néha olyan dolgokat csinálnak, amelyeket nem tudunk megérteni. Mint például a forró nyári napon a grillezés, szünet nélküli foci nézés és rengeteg mennyiségű kedvenc étel- ital elfogyasztása. Vannak olyan apák napi ajándékcsomagjaink, amelyek megfelelnek ezeknek a kedvteléseknek. Rendeld a munkahelyére vagy otthonra és küldj személyre szóló üzenetet az ajándékkal együtt! Mutatunk egy kis ízelítőt apák napi ajándékcsomagjaink közül:

Apák napi ajándékcsomagok

Apu kedvence – saját fotóddal

Ahogy a csomag fantázia neve is mutatja, ez tuti az Apu kedvence lesz, melyet saját fotóddal és üdvözlő szövegeddel még személyesebbé teheted!  Igazi gourmet élményt kínál a kiváló minőségű szekszárdi vörösbor, melynek remek kiegészítője a burgonyából készült omlós céklás keksz, mely azonnal elolvad a szájban.

Személyes ajándék apáknak

Személyes ajándék apáknak

Best Dad Ever – a legjobb apának!

Ha nem tudod minek örülne, akkor ennek biztosan fog! Van egy jó közös fotótok együtt? Akkor mindenképpen küld el nekünk és mi beletesszük a képkeretbe! Kávé imádok kedvence lehet ez a csomag,  hiszen a  Szicíliai espresso egyedi ízű pörkölt afrikai kávébab, mely erőt tölt a bögrébe.

Apák napi ajándékcsomagok a legjobb apukának

Apák napi ajándékcsomagok a legjobb apukának

Grill csomag

Nyári grill partikat kedvelő apukáknak ínyenc meglepetés ez a válogatás!
A húsok fűszerezéséhez a texasi fűszerkeverék remek kiegészítő, a Jack Daniel’s steak szószok jellegzetes ízvilága pedig magáért beszél. Az igazi családi grillpartik tökéletes kelléke. 

BBQ grill csomag ajándékba

BBQ grill csomag ajándékba

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás