Ajándékozás a karantén idején

Mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül, a Koronavírus járvány okozta felfordulásban aki teheti önkéntes karanténba vonult, hogy megóvja embertársait, rokonait és barátait. Ugyanakkor az élet nem áll meg, elszigetelve szeretteinktől, családunktól, egyre hosszabbak és unalmasabbak a mindennapok, pedig ilyenkor lenne leginkább szükségünk a támogatásra, egy ölelésre, néhány kedves szóra, átbeszélgetett estékre. Mindenki más módon próbálja feldolgozni az eseményeket, de fontos, hogy a nehéz helyzetben se feledkezzünk meg értékelni az örömteli pillanatokat, kifejezni hálánkat és elismerésünket, ünnepelni egymást oly módon, ami éppen megengedhető.

Meglepetés ajándékcsomag önkéntes karantén idejére

Meglepetés ajándékcsomag önkéntes karantén idejére

Mivel hivatásunk az ajándékozás, örömszerzés, így nagyon kellemes pillanatokat szereztetek nekünk is az elmúlt hetekben. Rengetegen küldtök ajándékot karanténba vonult ismerőseiteknek, családtagjaitoknak, bátorítva és kitartásra bíztatva őket. Köszönőcsomagot orvosaitoknak, de a születésnapi ajándékok, köszöntések sem maradnak el mindezek mögött. A sok szívhezszóló és megható üzenet a mi szívünket is melengeti, az összetartás és szeretet, ami ezekből árad bizonyítéka, hogy megéri a csomagokat szívvel lélekkel készítenünk. Sokatoknak ez az egyetlen lehetősége, hogy meglepetést szerezhessen egy számára fontos személynek.

Kedves üzenetek karantén alattKedves üzenetek karantén alatt

Kedves üzenetek karantén alatt

Éppen ezért ameddig csak megoldható és a futárszolgálatok is dolgoznak, mi állunk rendelkezésetekre és rendíthetetlenül készítjük a kiválasztott ajándékcsomagokat szeretteiteknek, hogy a kijárási korlátozás alatt is mosolyt csalhassatok arcukra.

 

Ajándékcsomag karantén idején

Ajándékcsomag karantén idején

Férfias ajándékcsomag Koronavírus járvány idején

Férfias ajándékcsomag a Koronavírus járvány idején

Egyedi ajándékcsomag kijárási korlátozás idején

Egyedi ajándékcsomag kijárási korlátozás idején

A szállítás jelenlegi feltételeiről itt olvashatsz bővebben.
Ha pedig ajándékcsomagot küldenél tekintsd meg kínálatunkat, állunk rendelkezésedre!

Kitartást mindenkinek!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás