Esküvői ajándékcsomag kínálatunk

Ajándékküldés esküvőre

Esküvőre menni jó! Ki ne szeretné együtt ünnepelni barátaival, családtagjaival az ifjú pár életének eddigi legszebb napját! Nagy beszélgetések, jó hangulat, tánc, játékos feladatok és finom falatok. De mielőtt elengedhetnénk magunkat és hátradőlve várnánk a nagy napot még meg kell hoznunk egy igen fontos döntést: Mit adjunk az ifjú párnak ajándékba?

Esküvői ajándékcsomag küldés - www.ahonapajandeka.hu

Esküvői ajándékcsomag küldés – www.ahonapajandeka.hu

Manapság gyakori a párok életében, hogy mire házasságot kötnek már egy szépen felépített közös életük van, berendezett háztartással, így nincs szükségük a hagyományos értelemben vett nászajándékokra. Ebben az esetben is remek választás lehet esküvői ajándékcsomag kínálatunk egyik darabja, hiszen arra törekedtünk a csomagok összeállításánál, hogy az ifjú pár közösen élvezhesse tartalmukat. Esküvői ajándékaink nem csak gourmet termékeket tartalmaznak, szerettünk volna maradandó emléket is közvetíteni a csomagjainkkal, így született meg a saját gyártású Mr. & Mrs. bögrepárosunk, melyet minden szerelmespár örömmel fogad. 

Csomagjaink akkor is remek alternatívát nyújtanak az ajándékozásra, ha valamilyen okból személyesen nem tudunk elmenni az esküvőre, de szeretnénk egy kis meglepetéssel kedveskedni a jegyespárnak és tudatni velük, hogy lélekben ott vagyunk.

Most pedig kis ízelítő legnépszerűbb esküvő ajándékcsomagjainkból…

Mr. & Mrs. ajándékcsomag – Egy kis figyelmesség

Ez az apró ajándékcsomag tipikus példája a remek páros ajándéknak. Tartalmaz 2 db bögrét, egyet az ifjú férjnek, egyet pedig az arának. Mindezt megkoronázva 2 db krémesen lágy és fűszeres pálcikás forró csokoládéval, melyet együtt kortyolhatnak el egy szerelmes pillanatban. Nem csak esküvőre ajándékozhatjuk ezt a kis gyöngyszemet, akár Valentin napi vagy évfordulós ajándéknak is előszeretettel választják.

Mr. & Mrs. esküvői ajándékcsomag - www.ahonapajandeka.hu

Mr. & Mrs. esküvői ajándékcsomag – www.ahonapajandeka.hu

Éljen az ifjú pár – pezsgős ajándékcsomag

Ajándékcsomagunk remek útravaló lehet akár a nászút megkezdéséhez is, hiszen a festett, Vintage hangulatot idéző Just Married tábla, akár azonnal ki is akasztható, míg a finom francia pezsgő és a pohárkészlet garantálja az ünnepi koccintás örömét. Ha ennél is többet szeretnénk adni az ifjú párnak, a Mézes hetek vagy a Mézes hetek deluxe ajándékcsomag lehet a tökéletes választás.

Éljen az ifjú pár esküvői ajándékcsomag

Éljen az ifjú pár esküvői ajándékcsomag

Just Married Deluxe esküvői ajándékcsomag

Deluxe ajándékcsomagunkba beletettünk minden földi jót. Édességek, pezsgő, páros bögre szett és egyéb nyalánkságok gazdagítják. Ez az esküvői ajándékcsomag biztosan megédesíti a házasélet első napjait. A csomag részletes tartalma:

Mr. és Mrs. bögre (2db),
Fahéjas-narancsos  tea és gyömbérrel ízesített cukor (60g + 150g),
Áfonya étcsokoládés bundában (90g),
Levendulás selyemfűméz(160g),
Karamellás csokitallér (100g),
Feketeribizli szörp (200ml),
Crémant d’Alsace Chardonnay Brut francia pezsgő  – a Wolfberger pezsgőháztól,
Étcsokis trüffel (170g),
Alkoholos kávéval töltött csokoládé (62g).

Just Married deluxe esküvői ajándékcsomag

Just Married deluxe esküvői ajándékcsomag

Minden ajándékcsomagunkhoz jár egy kézzel írott kísérőkártya, melyre az általad megadott üdvözlőszöveg kerül, így teheted igazán személyessé a meglepetést.

Kínálatunkban egyéb esküvői ajándékcsomagok is megtalálhatóak, válogass kedvedre!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás