Csoportos ajándék esküvőre

Egy esküvői meghívó, a barátaink boldogsága felett érzett öröm mellett, sokszor több napnyi fejtörést is okozhat, hiszen ilyenkor szembesülünk azzal, hogy fogalmunk sincs, mit adjunk a fiatal párnak nászajándékba. Ilyenkor érdemes összedugni a fejünket, a nagy napra szintén meghívott, velünk egy baráti – vagy épp munkatársi – körbe tartozó ismerősökkel. Sőt nem ritkán ilyenkor jön a korszakalkotó ötlet: adjunk közös ajándékot!

Csoportos ajándék esküvőre

Több ötlet, komolyabb ajándék

A csoportos ajándékozás mellett szól, hogy öt embernek akár ötször annyi jó ötlete lehet, mint egynek, illetve, hogy ha összeadjuk a pénzt, együtt sokkal nagyobb, komolyabb dolgot ajándékozhatunk, mint egyedül. A házasulandókat valószínűleg nem fogja érdekelni, hogy az adott dolgot pontosan kitől – illetve hány embertől – kapták, ha az ajándékkal sikerül valódi örömet szereznünk nekik.

Ajándéktippek

Ajándékozhatunk együtt például utazást. Persze a pár a nászutat már valószínűleg megszervezte, vagy a közeli családtagoktól kapja ajándékba, de biztosan nem bánják majd, ha pár hónap múlva ismét elmehetnek egy pihentető wellnesshétvégére vagy síelni. Adhatunk más élményajándékot, például sétarepülést vagy -hajózást is.

De akár egy nagyobb értékű háztartási eszközt is vehetünk közösen, azonban ez esetben mindig egyeztessünk előre a rokonokkal – ők biztosan tudni fogják, van-e más is a vendégseregben, aki mosógéppel készül meglepni a párt.

Italválogatás a pár kedvenceiből. A jó italokat a legtöbben szeretik. Válogassunk össze egy kosárnyit a vőlegény és menyasszony kedvenceiből. Ha igazán különleges válogatást szeretnénk adni, válasszuk olyan városok, régiók italait, melyeket közösen látogattunk meg vagy más közös élmény fűz hozzá minket. Ha minden üveget ellátunk egy kedves felirattal, közös emlékkel vagy fényképpel, a siker garantáltan nem marad el.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás