Isten hozott – Babaköszöntő ajándékok

Egyik legjelentősebb pillanat az emberek életében, amikor szülővé válnak. 9 hónap izgalmai, várakozásai végre kézzelfoghatóvá válnak. De nem csak a szülők várják ezt a napot, a család és a közeli barátok átélik a várakozás izgalmát, majd a születés örömét is. Kifejezik jókívánságaikat, melyben remek segítség egy-egy szuper babaköszöntő ajándék.

Babaköszöntő ajándék - www.ahonapajandeka.hu

Babaköszöntő ajándék – www.ahonapajandeka.hu

Az utóbbi években átalakultak a születéssel kapcsolatos szokások, hagyományok. Hazánkba is begyűrűzött a babaköszöntő ajándék, mint születés utáni ajándék adása. Többnyire a baba és a mama számára hasznos tárgyakat, ruhácskákat takar. Egyre divatosabbá válnak a pelenkatorták, a friss szülők örömére, hiszen pelenkából gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiség fogy az első években. Na de pontosan mi is az a pelenkatorta? Lássuk…

Pelenkatorták, mint babaköszöntő ajándék

A pelenkatorta nem egy cukrászati remek, mint inkább egy kreatív, elsősorban nadrágpelenkákból készített “építészeti csoda”, melyet különféle, egy újszülött gondozásánál elengedhetetlen termékekkel tehetünk még hasznosabbá. Gondolok itt cumira, cumisüvegre, rágókára, plüss játékokra, vagy babakozmetikumokra, krémekre, olajokra, egyszóval mindenre ami kellhet a babának. A kínálatunkban található babaköszöntő ajándékokat úgy állítottuk össze, hogy babának és mamának is öröme legyen benne.
Következzen egy kis szemezgető kedvenc pelenkatortáinkból.

Isten hozott – pelenkatorta kék vagy rózsaszín színben

Minden pelenkatortánk alapja egy minimum 53 db újszülött pelenkát (ez a pelenka fajtájától is függ) tartalmazó, 2 emeletes tortaalap. Erre kerül a díszítés, ami minden esetben a baba neméhez igazodik színben, vagyis kérhető kék és rózsaszín verzió. Az isten hozott pelenkatortánk művirág díszítést és egy bébiplüss anyagból készült ülő macit tartalmaz a választott színben. A pelenkatortáink csomagolása celofán díszcsomagolás, melyet akár futárszolgálattal is tudunk küldeni kartondobozban az ország bármely pontjára.

Isten hozott - babaköszöntő ajándék

Isten hozott – babaköszöntő ajándék

Babaköszöntő pelenkatorta

Az alap ennél a tortánknál is megegyezik, de a fekvő plüss maci mellett egy szundikendő is helyet kapott a csomagban. A szín itt is választható, kék vagy rózsaszín a baba nemének megfelelően.

Babaköszöntő pelenkatorta

Babaköszöntő pelenkatorta

Gólyahír pelenkatorta

Jelenleg ez a legnagyobb pelenkatortánk, mely babának és mamának is tartalmaz meglepetéseket. Az alap pelenkatortán 3 féle plüss játék, csipogó nyuszi, szundikendő és plüssmaci található, valamint 2 féle csokoládé desszert az anyukának (Madagaszkári tejcsokoládé kakaóbabbal és mandulaolajjal, Karamellás csokitallér).

Gólyahír pelenkatorta

Gólyahír pelenkatorta

A pelenkatortákhoz is jár kézzel írott kísérőkártyánk, melyre az általad kért üdvözletet, jókívánságot írjuk. Válogass bátran egyéb babaköszöntő ajándékaink közül is.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás