Adrienn névnapi ajándék ötletek

Adrienn név jelentése, eredete:

Szeptember 8-án illetve március 4-én ünneplik névnapjukat az Adriennek. Ezt az igen gyakori női nevet 2009-ben több mint 29ezer nő viselte, azóta ez a szám csak nőtt. Jelentése a Velencei Hadria városából való.

Hogy mi jellemzi az Adrienneket? Amellett, hogy igen okosnak és jó üzleti képességgel megáldottnak tartják őket, ez a név felelősségteljes és családszerető személyt is takar egyben. Számukra az egyik legfontosabb dolog, hogy megteremtsék maguknak és szeretteiknek a biztos környezetet, fontos nekik az otthon. Feladataikat mindig a legjobb tudásukkal látják el, magukból a legtöbbet kihozva.

Híres Adriennek:

Szekeres Adrienn (énekesnő, dalszerző), Zsédenyi Adrienn Zséda (énekesnő,színésznő), Bende Adrienn (szépségkirálynő), Juhász Adrienn (színésznő), Pekár Adrienn (szinkronszínész, színésznő, modell), Orbán Adrienn (válogatott kézilabdázó), Pintér Adrienn (műsorvezető), Fehér Adrienn (színésznő, énekesnő).

Adrienn névnapi ajándékötletek:

  • Baráti összejövetel:

Mi lehet a legmegfelelőbb ajándék egy barát és család centrikus embernek? Egy családi, baráti összejövetellel, közös ebéddel, esetleg egy kerti partival biztosan örömöt tudsz szerezni neki, mivel szeretnek minél több időt tölteni azokkal, akik fontosak számukra. Ez alkalomból szervezhetsz bármilyen csoportos programot, túrázás, activity parti, vagy kerti sütögetés. Az interneten rengeteg ötletet és segítséget találsz, ha összejövetelt szervezel. Mi most egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető buli kelléket mutatunk, amivel színesebbé és vidámabbá teheted az összejövetelről készült képeket!

Adrienn napi ajándék ötletek

http://pandarte.blog.hu/2014/12/06/dobd_fel_a_bulikat_vicces_fotokellekekkel

 

 

 

 

 

 

 

 

Amire szükséged lesz: színes kartonpapír, olló ragasztó, ceruza és hurkapálcika. A folyamat nagyon egyszerű, csak ki kell vágnod a kartonpapírból a formákat, majd felragasztani egy-egy hurkapálcikára. Mikor már mindenki ivott az ünnepelt egészségére pár pohárral, vegyétek elő a telefonokat és indulhat a fotózkodás:) Az így készült vicces képeket később egy albumba össze is gyűjtheted a névnaposnak.

  • Saját kézzel készített ajándék:

A legszemélyesebb ajándékok mindig azok, amiket saját kézzel, szívvel lélekkel készítünk el a megajándékozott részére. Ez lehet valamilyen jópofa, vicces dolog esetleg valamilyen emlék, ami az adott személlyel kapcsolatos. Ezeknél az ajándékoknál az a fontos, hogy kötődjön az ünnepelthez, és ez által egyedi legyen. Egyik kedvenc ilyen csináld magad ötletünkhöz csak néhány héliumos lufira, és olyan fényképekre lesz szükség, ami a ti közös emlékeiteket eleveníti meg.  A lufik zsinórjára köss egy-egy ilyen fotót, majd helyezd el egy olyan helyen, ahol nem számít rá. Ugye milyen mutatós ajándék?

  • Adrienn névnapi ajándék ötletek

    http://lovelygreenlifestyle.blogspot.com.au/2012/02/best-30th-birthday-gift-for-best.html?m=1

    Adrienn névnapi ajándék ötletek

    http://lovelygreenlifestyle.blogspot.com.au/2012/02/best-30th-birthday-gift-for-best.html?m=1

    A Meglepetés:

Személy szerint mindig annak az ajándéknak örültem leginkább, amire nem számítottam. Nem kell, hogy drága, vagy nehezen beszerezhető ajándékot keress ahhoz, hogy igazán meglepj valakit elég, ha olyan módon adod át, ami maga egy nagy élményt jelent. Egyszer tanúja voltam egy bevásárlóközpont parkolójában, hogy egy ott dolgozó lány épp hazafele indult volna, amikor meglátta az autóját, teleragasztgatva kis postit-ekkel, amiken különböző üzenetek álltak. A lány teljesen meghatódott a meglepetéstől, öröm volt nézni! 🙂

Ajándék ötletek Adrienn névnapra

http://www.vezess.hu/vezetunk/napitomi_volvoXC90_in_postit/52169/

  • Ajándék- virágküldés Adrienn napra:

Abban az esetben, ha személyesen nem tudod felköszönteni Adrienn nevű ismerősödet, a legkedvesebb gesztus, ha futárral ajándékcsomagot esetleg virágcsokrot küldesz otthonába vagy munkahelyére. Ilyenkor szokás a csomag mellé egy pár soros üdvözletet is küldeni, amiben jókívánságaidat elmondhatod az ünnepeltnek.

Erre az alkalomra a Derűs délután csomagot ajánljuk. Marcipánnal, csokoládéval és egy kis forró csokival igazán kényeztető ajándékcsomag.

Ajándékcsomag névnapra, születésnapra

Ajándékcsomag névnapra, születésnapra

Ha további ötleteket keresel, nézelődj pinterest oldalunkon, és blogunkon.

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás