Utazásra fel! Utazáshoz szükséges logózható termékek

Egy utazás mindig kellemes emlékeket ígér. Aktív kikapcsolódás, városnézés, helyi kultúrák, új ízek megismerése. Viszont, hogy utazásunkat ne árnyékolja be semmi, alapos tervezés, szervezés szükséges. Az utazásra szánt poggyászunkat kellő gondossággal csomagoljuk össze, ha szükséges írjunk listát, nehogy valami otthon maradjon. Vegyük figyelembe az utazásra vonatkozó szabályokat, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részünk. Most bemutatunk néhány terméket logózható reklámajándék kínálatunkból, amik könnyíthetnek egy hosszú utazás fáradalmain legyen az akár buszos, akár repülős utazás.

Logózható utazószett

Ha repülőgépen utazunk figyelembe kell vennünk, hogy szigorúan szabályozzák mind a kézipoggyászok méretét, mind a bennük tárolható folyadék mennyiségét. Ez a szett megfelel az előírásoknak, így bátran magunkkal vihetjük repülős utazásra is. Az áttetsző, műanyag tasakban találunk 50 ml tusfürdőt valamint 50 ml testápolót is fehér gyapot illattal, mely kellemes lágyságával ápolja bőrünket. További folyadékok tárolására használhatjuk a 4 rekeszes üvegtornyot, mely egymásba csavarozható edénykékből áll. Díszzacskóban szállítjuk.
Listaár logózás nélkül: 3704 Ft + Áfa*

Logózható utazószett

Logózható utazószett

Logózható strandtáska, kék/fehér

NAUTICA nagy méretű strandtáska, melyben kényelmesen elfér a törölközőnk vagy akár egy pokróc is a szendvicsek és a naptej mellett. Zsinórfüle és csíkos tengerész mintázata jól passzol a tengerparthoz. Anyaga PVC.
Listaár logózás nélkül: 5978 Ft + Áfa*

Emblémázható strandtáska

Emblémázható strandtáska

Logózható hátizsák, fehér

Ha kirándulásra, városnézésre megyünk praktikusabb választás egy hátizsák. Ennek a poliészter hátizsáknak van egy nagy cipzáras rekesze, egy cipzáras és egy nyitott első zsebe, és az oldalán két hálós zseb is található. Állítható vállpántokkal a kényelmesebb viseletért.
Listaár logózás nélkül: 3518 Ft + Áfa*

Logózható hátizsák reklámajándék

Logózható hátizsák reklámajándék

3 in 1 nyakpárna

Ha hosszú utazásra számíthatunk, mindenképpen nagy segítség ez a nyakpárna, mely kényelmesebbé teheti utazásunkat. Ez a darab ráadásul 3 in 1 funkciós, nyakpárna, polártakaró vagy kendő igényünk szerint. Tépőzárral záródik.
Listaár logózás nélkül: 3327 Ft + Áfa*

Emblémázható nyakpárna

Emblémázható nyakpárna

Piknikkosár 2 főnek

Akár Maci Laci is megirigyelné ezt a mutatós piknikkosarat. Tartalmaz 2 fő részére elegendő evőeszköz készletet, kerámia tányért és bögrét, melyek űrtartalma 0,21 liter. Mivel a kosár természetes anyagokból készült, a méreteiben eltérések adódhatnak.
Listaár logózás nélkül: 18995 Ft + Áfa*

Piknikkosár reklámajándék

Piknikkosár reklámajándék

Mountain logózható polár takaró

100 % poliészter polár takaró, 200 g/m² anyagsűrűséggel. Tépőzáras hordozó füllel, mely emblémázható. A takaró mérete 130*160 cm.
Listaár logózás nélkül: 2298  Ft + Áfa*

Polár takaró reklámajándék

Polár takaró reklámajándék

Todd 4×30 látcső

Ez a praktikus távcső 4 szeres nagyítással rendelkezik, 217 m-es látómezővel 1000 m esetén. Kényelmes, gumi markolattal és puha betekintő résszel. Tartozékok nyakzsinór és nylon tasak.
Listaár logózás nélkül: 2613 Ft + Áfa*

Emblémázható távcső

Emblémázható távcső

Blanax bőrönd mérleg

A poggyászok súlyának szabályozása is igen szigorú manapság. Ennek a digitális bőrönd mérlegnek a segítségével már csomagolás közben is kordában tudjuk tartani magunkat, hogy csakis a legszükségesebb dolgok kerüljenek a csomagba. Gombelemmel működik, maximális terhelhetősége 40 kg. 100×25×37 mm méretű.
Listaár logózás nélkül: 2010 Ft + Áfa*

Logózható bőröndmérleg

Logózható bőröndmérleg

Zanex bőrönd zár

Poggyászunk biztonságáról se feledkezzünk meg. Ezzel a fém bőrönd lakattal, mely 3 számjegyű kóddal záródik, gondoskodhatunk hívatlan vendégek távoltartásáról. Mérete 20×65×8 mm
Listaár logózás nélkül: 419 Ft + Áfa*

Logózható bőröndzár

Logózható bőröndzár

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás