Szórakozás és kikapcsolódás – Logózható játék felnőtteknek

A játék öröme végigkíséri életünket. Nem csak gyermekkorunk meghatározó tevékenysége, felnőttként sem kell magunkat kellemetlenül éreznünk, ha leülünk egy pakli kártyával, vagy egy társasjáték mellé, összecsődítjük a barátokat és akár egy kellemes vacsora vagy borozgatás keretein belül játszunk egyet. Így egy jól kiválasztott logózható játék, reprezentációs ajándékként is biztosan sikert arat. 

Black Jack póker szett

Ki ne szeretne kártyázni? Rengeteg féle játékot játszhatunk, akár egyetlen pakli kártyával is, a játékosok száma pedig csak a társaságtól függ. Cikkünkben most egy alap póker szettet ajánlunk, melynek tartalma: 100 db zseton és egy pakli kártya. A készletet fekete papírdobozban szállítjuk.  Listaár logózás nélkül: 362 Ft + Áfa*

Póker szett - Emblémázható reklámajándék

Póker szett – Emblémázható reklámajándék

Csináld magad asztali csocsó

Ez a csináld magad asztali csocsó a fiatalkorunkat idézheti fel, amikor tanítás után az iskola melletti talponállóban szürcsöltük a bambinkat, miközben arra vártunk, hogy felszabaduljon végre egy asztal. Akár ezeket az emlékeket is felidézhetjük miközben összeszereljük a játékot.
Listaár logózás nélkül: 6049 Ft + Áfa*

5 játék 1 fadobozban

Az örök klasszikusok. Ezeket a játékokat mindenki ismeri és szereti. 5 játékot találunk 1 praktikus fadobozban, melyet könnyedén elvihetünk akár utazásra is. Tartalma: Ki nevet a végén? Dámajáték, dominó, sakk, mikado.
Listaár logózás nélkül: 1134 Ft + Áfa*

Strandjáték szett

3 az 1-ben játékszett, mely ideális strandfelszerelés. Labdajáték, Ki nevet a végén társasjáték, sakk, fekete tároló zsákban szállítjuk.
Listaár logózás nélkül: 1658 Ft + Áfa*

Exkluzív logózható játék szett

Elegáns ajándékdobozos társasjáték gyűjtemény, mely fából készült. Két oldalán használható játéktábla sakkhoz, dámához, backgammonhoz és tic-tac-toe játékhoz való felülettel. A játékokhoz szükséges kiegészítőkkel, dobókockával, kártyákkal és angol nyelvű leírással. Avenue ajándékdobozban szállítjuk ezt az exkluzív válogatást.
Listaár logózás nélkül: 8026 Ft + Áfa*

Logózható játék 6 in 1 fadobozban

6 népszerű társasjátékot találunk ebben a fadobozban. Kedvünk szerint játszhatunk dominót, backgammont, cribbaget, sakkot, dámajátékot és pókert. 
Listaár logózás nélkül: 4991 Ft + Áfa*

6 az 1 ben logózható játék fadobozban

6 az 1 ben logózható játék fadobozban

Pioneer sakkszett

A figurák matt felületű ABS-ből és akrilból készültek. A tábla fényes UV nyomással készült, fekete kartonból. Angol, francia, német, olasz. spanyol és holland nyelvű kézikönyvvel. Exkluzív kivitelét a Marksman ajándékdoboz koronázza meg.
Listaár logózás nélkül: 12965 Ft + Áfa*

Petanque készlet

6 db fém golyóval, fa Öcsivel és távolság mérővel, speciális hordozó táskában.
Listaár logózás nélkül: 9560 Ft + Áfa*

Nile profi sárkány

Ki ne álmodott volna róla gyermekkorában, hogy a papírsárkányával hasítja a szelet? Itt az alkalom… A Nile Sárkányt tárolótasakban szállítjuk, fogantyúval és tépőzárral.
Listaár logózás nélkül: 6488 Ft + Áfa*

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás