Reklámajándék tanároknak

Lassan itt a tanévkezdés és diákok, tanárok nekiveselkednek az új tanévhez szükséges eszközök bevásárlásához. Egy tanárnak mi mindenre lehet szüksége?  Melyek azok az eszközök melyek segíteni tudják a munkáját?

Reklámajándék termékeink közül a következő néhány hasznos eszközt javasoljuk a tanárok részére:
Elsősorban biztos, hogy egy remek, jól átlátható igényesen kialakított határidőnaplót. Ez elengedhetetlen kelléke az oktatáshoz, hiszen minden fontosabb eseményt ebbe jegyzetelnek. Órarendet, mikor és milyen órájuk van, milyen tananyagot fog leadni, osztálynévsor és osztályzatok és ezen kívül még sok más információt be kell vésni a naplójukba. Ezért fontos hogy, praktikus legyen, de közben ne legyen olyan nagy és inkább könnyű legyen a hordozhatóság szempontjából.

Ehhez ajánlunk, egy varrott bőrből készült jegyzetfüzetet, mely tartalmaz egy 30 oldalas jegyzetfüzetet.
Praktikus és ízléses megjelenésű iratmappának biztos sikere lenne a tanárok körében.

Iratmappa tanároknak reklámajándék

Iratmappa tanároknak reklámajándék

Hordozható eszközök tanároknak

A jegyzeteléshez feltétlenül szükséges egy jó toll, de nem is akármilyet kínálunk, olyat, amelyben több funkció egyetlen eszközben van, tehát golyóstoll és lézerpointer toll  is egyben. Ez  rendkívül jól használható eszköz, hiszen egyetlen egy tárgyban megtalálható minden amire szüksége lehet egy tanárnak. Egyre több előadás történik vetítéssel a hagyományos táblára írás helyett, ezért nagyon hasznos tud lenni, hogy minden helyzetben ott legyen velük.

Reklámajándék kínálatunkban ezt a lézermutatós tollat, érintőképernyős véggel és LED lámpával ajánljuk. Fém díszdobozban, gombelemmel és kék tollbetéttel szállítjuk.

Reklámajándék ötlet tanároknak - Toll

Reklámajándék ötlet tanároknak – Toll

Az információhordozásra is szükségük lehet. Igaz, ma már internetre rengeteg dokumentumot, tananyagot fel lehet tölteni díjmentesen, de még mindig szükséges ezeknek a tételnek a megjelenítése valamilyen eszközön. Az órák anyagát, dolgozatokat egy nagyobb memóriával rendelkező USB adathordozó segítségével mindig maguknál tarthatják.
Ezt a 4 GB USB adathordozó reklámajándékunkat javasoljuk, mely több színben is elérhető.

USB adathordozó tanároknak

USB adathordozó tanároknak

És persze nem utolsó sorban a munkájukat segítő irattartó mappát mindenképp fontos lehet egy tanár számára, hogy a dolgozatokat, jegyzeteket gyűrődés mentesen tudja mindig magával hordani.

Irattartó mappa tanároknak- reklámajándék

Irattartó mappa tanároknak- reklámajándék

Célszerű egy ilyen patenttal zárható, műanyag borítású iratmappát beszerezni az új tanévre a tanárok részére. Természetesen ez a típus is több féle színben is elérhető.

További hasznos termékekért, látogass el reklámajándék oldalunkra!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás