Reklámajándék mobiltelefonhoz

Nagyon gyorsan fejlődik a technológia és nálunk is gyorsan elterjedt a mobiltelefon, gyakorlatilag ma már mindenki kezében láthatunk okos dolgokra képes telefonokat, mely gyakorlatilag egy zsebben elférő számítógép. Operációs rendszer fut rajtuk és rengeteg programmal bővíthető a „tudásuk”.
Igaz mindenki másra használja, a fiatalok kihasználják az iskolákban, hiszen dokumentumok, pdf olvasásra is alkalmas, de persze ezek létrehozására is képes. Sok más érdekes kreatív szórakoztató applikációval tölthetjük el az időnket, mint a fotózás, videózás és ezek szerkesztése különféle programokkal, közösségi kommunikáció, navigáció, játékok stb. Üzleti életben is hatalmas szerepe van. Gyakorlatilag ma már pénzügyi utalásokat intézhetünk telefonjainkon, azonnali kommunikációt teszi lehetővé a kollégáinkkal, összességében egy kézben hordozható iroda.
Mivel ezek olyan, eszközök melyek mindennapjainkban segít és gyakorlatilag már el sem tudjuk képzelni az életünket nélküle, így ebben a bejegyzésben néhány hasznos mobiltelefon kiegészítő reklámajándékot osztunk meg.

Ajánlataink emblémázható mobileszközökhöz

Nagyon sokat használjuk a telefonunkat és rengeteg programot futtatunk egyszerre. Mivel a technológia még nem áll olyan magas szinten hogy akkumulátor üzemideje több napig is bírja, sajnos mindennap töltenünk kell, van, hogy többször is. Sokszor akkor merül le telefonunk, mikor nagy szükségünk lenne rá, így mindenképp nagyon hasznos egy külső akkumulátor, melyet mindig magunkkal vihetjük. Ezzel az eszközzel konnektor nélkül is könnyedén és gyorsan feltölthetjük telefonunkat. Ha ilyen külső akkumulátor kerestél cégednek akkor egy igazán olcsó egyszeri mobiltelefon feltöltésre alkalmas power bankot ajánlunk.

Logózható power bank mobiltelefonhoz

Logózható power bank mobiltelefonhoz

Télen, mikor a kezünket kesztyűvel kell védeni a hideg ellen, akkor szinte lehetetlen hogy bármit is intézzük, mert kesztyűben nem tudja érzékelni érintésünket az érintőképernyős okostelefonunk. Szerencsére ma már lehet kapni olyan kesztyűket melyeknek ujjvégeiben speciális borítás van, ezáltal képes érzékelni a telefonunk kijelzője az érintést. Hasznos ajándék lehet munkatársaknak a karácsony közeledtével. Több színben is rendelhető.

Logózható érintős kesztyű mobiltelefonhoz

Logózható érintős kesztyű mobiltelefonhoz

A sok használat mellett sajnos könnyen koszolódik a telefonok képernyője, így a legtöbben egyéb módszerekkel próbálják megtisztítani. Ezt a tisztítót a telefonhoz rögzítve mindig elérhető lesz, hogy egy könnyed mozdulattal újra tisztává varázsolhassuk a kijelzőt.

Reklámajéndék mobiltelefonhoz - képernyő tisztitó

Reklámajándék mobiltelefonhoz – képernyő tisztító

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás