Reklámajándék kutyásoknak

Reklámajándékok tengerében

Manapság már nem tudunk olyan terméket vagy akár foglalkozást mondani amihez kapcsolódóan ne válogathatnánk logózható, emblémázható reklámajándékok tucatjaiból. Ma is egy meglepő témát hoztam, ez viszont nem csökkenti a téma jelentőségét: logózható reklámajándék kutyásoknak

Az ember legjobb barátja

Az ember legjobb barátja – Forrás: quickanddirtytips

Kutya a családban

Amikor úgy döntünk, hogy kutyát hozunk az életünkbe, nem csak a felelősséggel kell számolnunk, gondoljunk arra is, hogy kis kedvencünknek is szüksége van alapvető felszerelésekre, amiket mi tudunk neki biztosítani, valamint a kölyökkori oltássorozatra, ami megalapozza kutyánk jövőbeni egészségi állapotát. Mindenek előtt kiskutyánknak szüksége lesz egy kényelmes helyre, ahol aludhat, tálakra amiből ehet, ihat és sok sok játékra… Fontos, hogy a kiskutya ne unatkozzon, mert esetleg olyan elfoglaltságot talál magának ami nekünk sok bosszúságot és anyagi kárt is okozhat. Webáruházunkban megtalálhatóak az alapvető felszerelések, melyek segítségével biztosan jól indul egy életre szóló barátság.

Kutyatál

Kutyatál – Forrás: ahonapajandeka.hu

Logózható reklámajándék hordozható kutyatál

Logózható reklámajándék hordozható kutyatál – Forrás: ahonapajandeka.hu

Logózható reklámajándék frizbi

Logózható reklámajándék frizbi – Forrás: ahonapajandeka.hu

Kutyalabda

Kutyalabda – Forrás: ahonapajandeka.hu

Fő a biztonság

Kiskutyánk biztonságáról mindig nekünk kell majd gondoskodnunk, ezért soha ne engedjük szabadon mászkálni póráz nélkül. Egész kiskorában kezdjük el hozzászoktatni a nyakörv viseléséhez. Tegyünk rá bilétát, amin kedvencünk neve és saját elérhetőségünk szerepel, ha mégis baj történne. Ma már lehet kapni különböző foszforeszkáló és villogó jelzőket is amit a kutya nyakörvére rögzíthetünk. De ne feledkezzünk meg a ma már törvényileg előírt chip beültetéséről sem. Ez egy fájdalommentes eljárás a kutyák számára és pillanatok alatt elvégezhető. Cserébe kiskutyánk bekerül az országos adatbázisba, és bármikor azonosíthatóvá válik.

Nyakörv

Nyakörv – Forrás: ahonapajandeka.hu

Kutya kendő

Kutya kendő – Forrás: ahonapajandeka.hu

Világító biléta

Világító biléta – Forrás: ahonapajandeka.hu

Logózható reklámajándék biléta

Logózható reklámajándék biléta – Forrás: ahonapajandeka.hu

Logózható reklámajándék kutyásoknak

Logózható ajándékokkal hatékonyan reklámozhatjuk cégünket, akár egy kiállításon vagy versenyen is osztogathatjuk az ott megjelent tenyésztőknek, látogatóknak. Mi lehetne jobb reklám, mint egy nyári délutánon a parkban labdázó vagy frizbiző családnál, akik a mi logónkkal ellátott játékokkal múlatják az időt? Nekik már biztos a mi cégünk jut majd eszükbe, ha ránéznek és a kedves gesztus amivel megleptük őket.

Kutya a családban

Kutya a családban – Forrás: popsugar.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás