Nyári partyhangulat logózható reklámajándékokkal

Számtalan alkalom kínálkozik arra, hogy ünnepeljünk egész évben, születésnap, névnap, ballagás, évforduló, eljegyzés esetleg esküvő. De most itt a nyár, egyébként is megszaporodtak a programok, bőven akad ok az ünneplésre: a foci EB, csajos délutánok, a közös hétvégi grillezések és a legtöbb cég ilyenkor tartja csapatépítő tréningjeit, családi napjait is.
Mindezek alapos szervezést igényelnek, de kis kreativitással, logózható reklámajándékokkal és némi ráfordított idővel egyedi hangulatot kölcsönözhetünk a fontos pillanatoknak.

Reklámajándék céges ügyfeleknek

Reklámajándék céges ügyfeleknek Forrás: Stylefashionista

Tegyük egyedivé a hangulatot logózható reklámajándékokkal

Mivel itt a jó idő, amikor csak tehetjük, időnket a szabadban töltjük. Aki szerencsésebb a saját kertjébe kilépve, míg mások kihasználva a jó baráti, rokoni kapcsolatokat más kertjében keresik a kikapcsolódás lehetőségét. Munkahelyünk is meglephet minket néhány görbe munkanappal csapatépítő tréning vagy családi nap keretében. Egy-egy ilyen összejövetel alkalmával számtalan lehetőségünk van, hogy az együtt töltött idő minél élvezetesebb és szórakoztatóbb legyen. Kihasználva, hogy ilyenkor nagyobb társaságok is összegyűlhetnek, grillezhetünk, cocktailt keverhetünk, vagy akár felszabadíthatjuk a bennünk rejtőző gyermeket és átadhatjuk magunkat játékszenvedélyünknek is csapatjátékok, ügyességi versenyek vagy akár az egyre népszerűbb kártyajátékok révén. A sportnapokon, „Company Day-eken” rendszerint cégünk készíttet nekünk egyedileg logózott reklámajándék pólót, amit viselhetünk a szabadtéri feladatoknál.

Személyre szabott teríték logózható reklámajándékokkal

A teríték úgy szép, ha egységes. Viszont ezen alkalmakkor nem várhatjuk el vendégeinktől, munkatársainktól hogy egész nap a székükön ücsörögjenek. Ilyenkor mindenki beszélni szeretne mindenkivel, esetleg külön kis társaságok alakulnak ki. Természetesen mindenki viszi magával az italát is, amit aztán letesz valahova, majd később tanácstalanul áll egy kupac egyforma pohár felett: Vajon melyik volt az enyém? Ilyenkor lehet segítségünkre egy nagyon praktikus kis eszköz, a reklámajándéknak is kitűnő pohárjelölő készlet, ami különböző színű és formájú műanyag csíptetőkből áll és egyetlen mozdulattal a poharak szájára illeszthető. Innentől kezdve gyerekjáték megjegyezni kihez melyik pohár tartozik.

Reklámajándék - pohárjelölő

Reklámajándék – pohárjelölő 

A logózható reklámajándék, segítségünk az ültetési rend kialakításában is

Nem csak a poharak jelölésével szabhatunk személyre egy eseményt, előfordulhat, hogy magunk szeretnénk meghatározni az ülésrendet is. Ez akkor lehet indokolt, ha több társaságot hívunk meg, akik nem feltétlenül ismerhetik egymást vagy egy nagyobb családi rendezvényen a rokoni kapcsolatban állókat szeretnénk egymás közelébe ültetni, esetleg egy vállalati rendezvényen, az azonos osztályon dolgozó kollégákat egy helyre szeretnénk csoportosítani. Ezt elérhetjük logózható lufik segítségével is, amik egyben a dekoráció részét is képezik. Két legyet egy csapásra 😉

Logózható lufik

Logózható lufik Forrás: Decor10blog.com

Tűzön sütött finomságok kontra svédasztal

Ha már mindenki megérkezett, elámult a csodálatos dekorációkon, kicsit beszélgettünk, kicsit koccintottunk a csapatjátékok végére értünk ideje ennünk is valami finomat. Kisebb létszámú rendezvényeken meg van a lehetősége a szabadtéri sütögetésnek. Nincs is jobb a tűzön sütött húsok és zöldségek füstös aromájánál. Választhatunk profi grill berendezések közül vagy a hagyományos megoldás, a grillrács mellett is dönthetünk. Próbáljunk ki a különféle pácolt húsok mellett minél több zöldséget is, hiszen a grillezett zöldségek megőrzik vitamintartalmukat így egészségesek és nem utolsó sorban finomak is. Használhatunk frissen szedett fűszereket is, hiszen a rövid hőkezelés miatt még aromásabb ízeket kapunk. De vigyázzunk, a tűz nem játék. Mindig használjunk grillcsipeszt és lapátot a forgatáshoz. Ha üzletfeleinket látjuk vendégül egy hangulatos kis piknik keretében, részükre is kitűnő reklámajándék lehet egy mutatós grillkészlet. Nagyobb volumenű rendezvények esetében, mint egy multis csapatépítő tréning vagy company day sajnos ilyesmire nincs lehetőség. Ott általában a svédasztalos megoldás mellett dönt a cégvezetés, mivel ekkora létszám kiszolgálása rengeteg időt venne igénybe. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen ki szeretne kitikkadva, órákat várni a vacsorára tűző napon?

Reklámajándék - grillkészlet

Reklámajándék – grillkészlet Forrás: Drinkstuff

Szomjunk enyhítésére szolgáló frissítő finomságok

Ha már jól laktunk bizonyára nagyon megszomjaztunk a füstös, fűszeres ízektől. Ilyenkor jól esne egy jéghideg limonádé vagy egy gyümölcsös cocktail. Ezek elkészítésére, felszolgálására már számtalan variációban érhetők el a fogyasztók számára különféle shakerek, poharak, kancsók, amik túl a praktikumon mutatósak is. Ha üzleti partnereinket látjuk vendégül vagy szeretnénk meglepni egy kis ajándékkal akár cégünk saját logójával ellátott reklámajándékként is adhatjuk ezeket a termékeket. Ilyenkor nyáron akár minden héten más és más fajta, zamatosabbnál zamatosabb hazai gyümölcsökből készíthetünk szomjoltót, ami legyen akár limonádé akár cocktail biztos sikerünk lesz vele barátaink, családunk, munkatársaink körében. És akkor már nincs is más hátra csak, hogy átadjuk magunkat a szórakozásnak, egy-egy jó beszélgetésnek.

Logózható reklámajándék - egyedi poharak

Ünnepeljünk logózható reklámajándékokkal Forrás: Alifecurated.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás