Legyél környezettudatos ajándékozó!

Ha körülnézel az irodádban, munkahelyeden vagy akár otthon bármelyik szobában láthatod, hogy mennyi elektronikai felszereléssel vagy ellátva, amik napközben már szinte elengedhetetlenek számodra. Egyre több ilyen eszköz szolgál segítségül a mindennapi életben, munkánk során vagy a háztartásban. Szerencsére egyre több ember kap észbe és kezd környezettudatosabban élni. Ha cégeddel, vállalkozásoddal szeretnél Te is csatlakozni a környezetbarát munkahelyek közé, vagy akár már eddig is figyeltetek az energiatakarékosságra, illetve a hulladékok szelektív gyűjtésére, újrahasznosításra, most ennél is tovább mehetsz. Amikor reklámajándékokat keresel munkatársaidnak vagy akár az ügyfeleidnek a megszokott termékek helyett válogass a környezetbarát ajándéktárgyak, eszközök közül. Biztos lehetsz benne, hogy dolgozóid és a többi megajándékozott személy is értékelni fogja a törekvésedet, és céges ajándékoddal jó fényt vetsz majd cégedre.

Környezetbarát reklámajándékok

Nem is gondolnánk mennyi környezetbarát, újrahasznosított logózható reklámtárgy közül lehet választani. Napelemes, papírból és egyéb lebomló alapanyagból készült ajándékokkal tele van az internet, ezért kiválasztottam az 6 legjobbat, hogy a széles kínálatba betekintést nyerj.

Érintőképernyő ceruza és golyóstoll

Kettő az egyben ajándék, ráadásul kartonpapírból! A mobiltelefon kellék amúgy is nagyon hasznos ajándék, mivel szinte már mindenki használ okostelefont vagy tabletet. Ez az érintőképernyős ceruza egyben kék színű golyós toll is.

újrahasznosított reklámajándék

Újrahasznosított papír érintőképernyő ceruza és golyóstoll

Napelemes telefontöltő

Ismét egy mobiltelefon tartozék. Ez a napelemes telefontöltő már csak azért is hasznos, mert bárhol használható az utcán. Mindenki ismeri az érzést amikor az okostelefonja a legváratlanabb pillanatban merül le. Ugye mennyire tehetetlennek érzed magad olyankor? Manapság annyira nélkülözhetetlenné vált az emberek számára a telefon, hogy elengedhetetlen egy töltő amit bármikor elővehetsz a táskából. Ez a fajta különböző csatlakozókat tartalmaz, hogy minden telefontípushoz használható legyen. Csuklópánttal szállítják, így fellógathatod táskára biciklire vagy a csuklódra is.

napelemes céges ajándék

Univerzális napelemes telefontöltő

Napelemes lámpa

Szóróajándékként sokszor választják a zseblámpát, ebből is gyakran a kulcscsomóra akaszthatót, hogy mindig kéznél legyen. Ez a kis lámpa dinamós és napelemmel is működik.

apelemes logózható reklámajándék

Napelemes lámpa

Biológiailag lebomló bevásárlószatyor

Bevásárlásnál érdemes előre gondolkodni és magaddal vinni egy bevásárló táskát. Nem csak pénzt spórolsz meg minden alkalommal, de a környezetet is óvod egy biológiailag lebomló anyagból készült, újrahasznosított bevásárlószatyorral. Lásd el saját logóval, hogy mindenki tudja mennyire környezettudatos cég a tiéd.

biológiailag lebomló reklámajándék

Biológiailag lebomló bevásárlószatyor

Napelemes mozgó virág

Autóban, irodában az íróasztalon vagy akár otthon az ablakban is jól mutat ez a napfényre táncoló műanyag virág. Egy csokoládéval párosítva kedves ajándék lehet irodai ajándékozás során női kollégáidnak.

napelemes irodai ajándék ötlet

Napelemes mozgó virág

Petunia virágszett

Nem is tudok környezet barátabb ajándékot egy biológiailag lebomló anyagból készült cserépnél, amiből  gondos locsolás után pár nap alatt színes petúnia virágzik ki. Virág és természet kedvelő kollégáknak biztos örömöt szerez a kis virágföld locsolása, miközben izgatottan várják, milyen fajta és milyen színű virág nő majd ki a kis cserépből. A virágszett 5-8 darab virágmagot tartalmaz, így akár több színű is kinőhet egy cserépből. A petunia ezután jól mutat az iroda ablakában is de ha az ajándékozott szeretné, akár ki is ültetheti otthon a kertbe vagy az erkélyen a virágládába.

öko ajándékozás

Petunia virágszett

Webáruházunkban számos reklámajándék közül válogathatsz. Igyekszünk a lehető legnagyobb segítséget nyújtani a céges ajándékok, logózható reklámajándékok beszerzésében. Szívesen segítünk neked is, fordulj hozzánk bizalommal.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás