Legnépszerűbb promóciós reklámtollak

Az emberek nagy valószínűséggel tartanak meg olyan ajándékot, amit hasznosnak találnak. Az ilyen termékek közzé tartozik például a toll is. Az emblémázott ajándékok piacát egy nagyobb százalékban a reklámtollak teszik ki, de nem véletlenül, hiszen nagyon sokat használják azokat az emblémázott tollakat melyeket ajándékba kaptak cégektől. Amilyen hasznos és praktikus egy ilyen eszköz nagyon fontos a felhasználónak a megjelenése is. Szívesebben használnak olyan reklámajándékokat melyek igényesen néznek ki. Azt javasoljuk azoknak a cégeknek, akik olcsó szóróajándékot szeretnének logóztatni, hogy használati értékkel rendelkezzenek. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez nagyon jó marketingeszköz arra, hogy cégünket reklámozzuk! Nézzük meg hogy melyek a legnépszerűbb promóciós reklámtollak melyek közül válogatni lehet webáruházunkban.

promóciós reklámtollak

promóciós reklámtollak

Promóciós tollak

Céges reklámajándékokat, jelen esetben promóciós tollakat sokféle formában használhatjuk fel. Adhatjuk rendezvényeken, kiállításokon szóróajándékként, cégünk megismerésére. Ezért is lényeges, hogy a választott reklámajándékon olyan információ szerepeljen cégünkről, amit fontosnak tartunk, hogy a új potenciális vevő megtaláljon és felvegye velünk a kapcsolatot. Elmondhatjuk, hogy a promóciós ajándékok célcsoportjai általában a már meglévő vásárlók vagy lehetséges új ügyfelek.  Ne feledkezzünk meg arról, hogy egy ilyen fajta ajándék egyben üzenet is.  Így át kell gondolunk mit szeretnénk közvetíteni a vevők felé, lehet ez a cég mottója vagy reklámüzenet is! Nem is gondolnánk, hogy ezek a kisebb és olcsóbb reklámajándékok is mit válhatnak ki a vásárlókból. Ha őszintén átgondoljuk, mindenki szeret ajándékot kapni, így pozitív benyomást kelthetünk reklámajándékokkal, termékmintákkal.

A technikai forradalom idején cégünket mindenféle kommunikációs platformokon, internetes oldalakon próbáljuk hirdetni és új vevőket megfogni és vásárlásra ösztönözni. Emellett érdemes emblémázott termékekkel és mintákkal kedveskedni. Hogy miért jó a promóciós reklámajándék? Mert erős reklám, sokáig a vásárló emlékezetében marad, olcsó, sokat lehet belőle egyszerre legyártani. De persze sok más pozitív érv szól mellettük.

Toll kínálatunk

Idei évtől kettő ( 1; 2 ) reklámajándékokat tartalmazó oldalunkon is lehet böngészni! Rendkívül nagy választékkal várjuk azon vevőinket, akik toll, vagy bármilyen más logózható terméket keresnek! Bízunk benne, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt, vagy ha esetleg mégsem, keressen minket bátran és mi szívesen segítünk!

Műanyag golyóstoll

Ez a golyóstoll műanyag vázú, kék betéttel és többféle színben választható!
Listaár logózás nélkül: 60 Ft + áfa*

műanyag kék golyóstoll

műanyag kék golyóstoll

Műanyag Gallery golyóstoll

 

Nem az a hagyományos kinézetű toll, a toll végén lévő nyomógombot gömb formára tervezték. Szokványosnak nem mondhatni, viszont ebben rejlik szép kinézete. Több színben kapható ez a golyóstoll!
Listaár logózás nélkül: 77 Ft + áfa*

promóciós reklámtoll

promóciós reklámtoll

Gumi markolatú golyóstoll 

A kényelmesebb használatért gumival van bevonva a toll alsó része. A toll klipsz része emblémázható!
Listaár logózás nélkül: 94 Ft + áfa*

gumi markolatú golyóstoll

gumi markolatú golyóstoll

Króm végű golyóstoll

Műanyag golyóstoll színes dekorációval és króm véggel.
Listaár logózás nélkül: 97 Ft + áfa*

műanyag toll króm véggel

műanyag toll króm véggel

Arany színű toll

Műanyag golyóstoll kék tollbetéttel.
Listaár logózás nélkül: 182 Ft + áfa*

Arany logózható reklámtoll

Arany logózható reklámtoll

Narancs színű golyóstoll

Szép kialakítású mutatós műanyag golyóstoll kék tollbetéttel.
Listaár logózás nélkül: 104 Ft + áfa*

Golyóstoll reklámajándék

Golyóstoll reklámajándék

Világoskék golyóstoll

Más színekben is elérhető műanyag toll átlátszó klipsszel, kék tollbetéttel.
Listaár logózás nélkül: 65 Ft + áfa*

világoskék műanyag toll

világoskék műanyag toll

Fekete betétes toll

Geometrikus golyóstoll ezüst kiegészítővel, kék tollbetéttel.
Listaár logózás nélkül: 95 Ft + áfa*

Lila golyóstoll logózással

Lila golyóstoll logózással

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás