Karácsonyi reklámajándékok konyhába

Karácsonyi reklámajándékok konyhába

Céged vendéglátással foglalkozik? És kisebb karácsonyi emblémázható ajándékokat keresel a kollégáknak?
Vagy csak arra gondoltál, hogy a hölgyeket és az urakat remek ötlet lenne egy ilyen jellegű ajándékkal meglepni karácsonyra?
Akkor jó helyre kattintottál, mert a következő sorokban konyhai kiegészítőket mutatunk be az ünnepeket jegyében.  Igazán kedves és aranyos karácsonyi mintás -és formájú tárgyakat lehet tőlünk rendelni. Ha érdekelnek ajánlataink olvass tovább!

5 féle konyhai ünnepi kiegészítő

Hűtőmágnes

Mikulásos hűtőmágnes - logózható termék

Mikulásos hűtőmágnes – logózható termék

Mikulásfigurás mágnes a hűtőre! De ez nem csak úgy önmagában, tartozik hozzá egy jegyzettömb és egy ceruza is! Üzenetet hagyhat az ember a családjának, vagy felírhat néhány fontosabb üzentet melyet a szeretteivel szeretne megosztani!

Ha csak kiegészítőként szeretnél valami apróságot, de ilyen termékre gondoltál, akkor tudjuk ajánlani a poliészter anyagból készült karácsonyfa formájú mágnesünket, mely zöld és piros színben is kapható!

Konyhai időzítő

Karácsonyi időzítő - logózható konyhai kellék

Karácsonyi időzítő – logózható konyhai kellék

Van, hogy elfeledkezünk a sütőben lévő húsról vagy süteményről, mert valami más jött közbe, ami a figyelmünket elterelte. Vagy csak elfelejtjük, hogy mikor tettük be és már nem emlékszünk rá.
A konyhai kis időzítő tökéletes arra, hogy időben jelezzen, mikor vegyük ki, mikor van kész az étel.

Ez a mikulásformájú műanyag anyagból készült konyhai időzítő kedves ajándék lehet önmagában is vagy édesség mellé. Ha érdekel ez az ajánlatunk, akkor keress minket az elérhetőségeink valamelyikén vagy rendelt meg oldalunkról!
A mikulás időben szól, mikor vegye ki a sütit a sütőből!

Teatojás

Logózható teatojás

Logózható teatojás

A tea szerelmeseinek hasznos ez a kicsi karácsonyfa alakú meglepetés. Kedves ajándék egy finom teafű mellé!
Rozsdamentes acélból készült ez a teatojás, a végén piros színű szilikonos fenyőfával!

Diótörő

Diótörő - karácsonyi eblémázható konyhai kellék

Diótörő – karácsonyi eblémázható konyhai kellék

A dió a karácsony gyümölcse, rengeteg finomság készült belőle az ünnepek alkalmával. Kreatív és mutatós ajándék lehet a konyhai asztalra. Fémből készül ez az aranyos rénszarvas alakú diótörő, mellyel a gyerekek is szívesen segítenek a megtörni a csonthéjasokat!

Muffin forma szett

Muffin sütőforma - logózható reklámajándék

Muffin sütőforma – logózható reklámajándék

A muffint könnyű elkészíteni és nagyon finom sütemény. Ez is egy olyan finomság melyről rengeteg receptet találunk az interneten és sokféleképpen pl gyümölcsökkel ízesíthetünk.

Nem csak muffin sütőformában lehetséges elkészíteni, hanem külön álló muffin szilikon formát is behelyezhetünk a sütőbe. Ajánlatukban ezt a 4 színből álló 240 fokos hőállósággal bíró formát lehet tőlünk rendelni logózva! Kérd egyedi ajánlatunk.

*Karácsonyi reklámajándékaink csak az aktuális szezonban érhetőek el!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás