Ajándékok a hideg ellen

Utóbbi években az a tapasztalatom, hogy a tél már nem csupán három hónapból áll, hanem már novemberben elkezdődik és akár egészen március végéig is eltart. Már februárban alig várjuk, hogy levehessük végre a csizmát és a télikabátot és végre megint szabadabban, lezserebül öltözhessünk. Ügyfeleid ilyenkor is szívesen veszik a reklámajándékokat, főleg, ha olyan ajándékkal rukkolsz elő, amikkel felvehetik a harcot a téli időjárással szemben.

Reklámajándékok a téli időjárás ellen

Karácsony előtt rengeteg karácsonyi vásár van az utcákon. Egy ilyen vásár alkalmával érdemes reklámajándékokkal kedveskedni a nézelődő, vásárló embereknek. Nem csak azért mert az ünnepi hangulatban a jókedvű járókelőket könnyebb megszólítani és nagyobb eséllyel meghallgatnak, de biztosan örülni fognak egy kesztyűnek, termosznak vagy egy zsebmelegítőnek, amit akár azonnal használhatnak a hideg időben, és jó érzéssel fognak vállalkozásodra gondolni a szóróajándék logóját látva. Ha nincs ötleted milyen ajándékkal kedveskedhetsz a potenciális ügyfeleidnek, az alábbiakban mutatok néhány kiváló ötletet.

Melegítő reklámajándékok télre

Sokszor nem készülünk fel a csípős hidegre amikor télen elindulunk otthonról. Elfelejtkezünk arról, hogy huzamosabb ideig a szabadban mennyire át tudunk fagyni. Ha igazán hasznos ajándékot szeretnél reklámként ajándékozni, mindenképpen olyan termékekkel érdemes ezekben az időkben készülni amik melegítenek. Ruhaneműk ( pl sál, fülvédő) esetében érdemes minél egyszerűbb, szolidabb akár uniszex változatot választani, hogy minél több embernek átadhasd.

téli reklámajándék

fülmelegítő

reklámajándék a hideg ellen

uniszex körsál

Ajándék utcai mobilozóknak

Ugye te is észrevetted, hogy a mobiltelefon szinte mindenki kezében ott van az utcán sétálva is? Sajnos az érintőképernyős okos telefonokat eddig csak szabad kézzel lehetett kezelni, de ennek a kesztyűnek 3 ujján már olyan speciális borítás található, hogy az érintőképernyő képes érzékelni az érintését. Fiataloknak a legjobb reklámajándék télen.

téli emblémázott reklámajándék

kesztyű

A zsebmelegítő egy nagyon hasznos találmány, amivel a zsebeket a legnagyobb hidegben is huzamosabb ideig melegen lehet tartani. Mi azért szeretjük, mert azonnal használható így az élmény még nagyobb az átadásnál, plusz kiválóan emblémázható a felülete. 🙂

reklámajándék a hideg ellen

melegítő tasak

Forró tea hideg időre

Télen igazán jól tud esni egy bögre forró tea. El se tudom képzelni a reggelemet anélkül, hogy egy teával át ne melegíteném a testemet mielőtt útnak indulok a hideg nyirkos utcán. Egy doboz tea önmagában vagy dobozban is kellemes ajándék lehet cégedtől, különösen, ha ügyelsz rá, hogy a doboz logózása igényes és mutatós legyen. Karácsony előtt érdemes valamilyen ünnepi motívummal ellátni a csomagolást.

emblémázott szóróajándék hideg irdőkre

tea dobozban

Forró tea reklámajándék

filteres tea

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás