Minek örülnek a nők és minek a férfiak?!

Az ajándékozás sajnos sokszor okoz problémát amiatt, hogy gyakran vagyunk idő szűkében, és sokszor nehezen tudjuk kitalálni, hogy mivel lepjük meg a másikat. Ráadásul a hölgyek és az urak is másnak örülnek jobban és léteznek hagyományosan női és férfi ajándékok is. Sokszor érezhetjük úgy, hogy nem is ismerjük a másikat, mikor venni szeretnénk neki valami személyeset, ami biztosan örömet okoz neki. Senki sem szeretné, hogy ajándéka egy fiók mélyén lapuljon hosszú évekig, esetleg azt tovább ajándékozzák, vagy a legkellemetlenebb esetben ő maga kapja azt vissza. Ezért kívánunk ebben a végtelennek tűnő útvesztőben segítséget nyújtani és megkönnyíteni mind a hölgyek és az urak helyzetét az ajándékok kiválasztásakor.

ajándék nőknek-férfiaknak

ajándék nőknek-férfiaknak

A legfontosabb dolog, hogy ne letudni akarjuk az ajándékot, hanem igenis fektessünk bele időt és energiát és még véletlenül se arra koncentráljunk, hogy az értéke minél magasabb legyen, mert ez csak egy apró, szűk körnél okoz „örömöt”. A legtöbben azt szeretik, ha az ajándékról érződik, hogy figyelem társul mellé és az valóban róla szól. Minden ajándékozás előtt alkalmazzunk a jó öreg kikérdezős módszert és igyekezzünk megtudni, hogy van-e mostanság valami, amire vágyik a másik.

Hölgyek öröme, Urak boldogsága

Most nem a bevásárló központokról, plázákról, női ruha boltokról lesz szó, hanem azokról a hagyományos és újszerű ajándékokról, amikkel meglephetjük a hölgyeket és az urakat is.

A legtipikusabb ilyen az ékszer, de ennél is tudnunk kell, hogy milyen típust, fazont (arany, ezüst, illetve fülbevaló, karkötő, nyaklánc, karlánc) kedvel az adott nő, vagy férfi illetve, hogy egyáltalán szereti-e azt.

női ajándékok

forrás: www.chicintuition.com

Sikeres lehet az alkalmi ajándék is, mikor egy hangulatos vacsorával, egy hosszú hétvégével, esetleg egy utazással lepjük meg a másik felet, a hölgyeknél ez lehet egy romantikus étterem, a férfiaknál egy steakhouse, egy irish pub. Az utazás a gyengébbik nemnél egy kellemes wellness hétvége, míg a teremtés koronáinál mondjuk egy a kedvenc külföldi foci csapat egy mérkőzésére való látogatás, egy kis városnézéssel egybekötve. Erre ma már specializált utazási irodák működnek, akik mindent elrendeznek helyettünk az igényeink szerint.

Az ital is tradicionális ajándék, természetesen ennek vásárlása előtt is fel kell mérni az igényeket. A hölgyeknél inkább a likőrök, édes borok, pezsgők a kedveltebbek, míg férfiaknál a párlatok (whisky, Pálinka, Vodka), sörök vannak előnyben, persze itt is akadhatnak kivételek, ezért is kell információt gyűjtenünk. Ha ilyen jellegű ajándékban gondolkoznak Női kedvenc vagy a Férfias választás csomagokat válasszák, melyek már bizonyítottak vásárlóink körében.

Az italkóstolások is beválhatnak, ma már számos pince túra, borkóstoló, sörfesztivál közül válogathatunk, ahová meghívhatjuk kedvesünket.

ajándék ötlet férfiaknak

ajándék ötletek férfiaknak

Nők számára a háztartási eszközök nem mindig találnak utat, ha csak nem ők hívták fel a figyelmet egy adott eszközre, régóta célozgattak rá, hogy az nagyon jó lenne nekik, akkor ne vegyük meg azt! Ez ugyan úgy igaz férfiaknál, mondjuk műszaki cikkek esetén, ilyenkor bátran kérjünk tanácsot az illető legjobb barátjától, vagy fiától. Probléma előfordulhat még sporteszköznél is, mert egy hölgy sértésnek veheti, ha ilyet kap, esetleg azt hiheti, hogy súlyproblémái miatt jutalmazták ezzel, férfiak esetén pedig a sporteszközök kiválasztása olyan műgonddal történik, mint az urán dúsítása az atomerőművekben, szóval az alaposság elkerülhetetlen.

Éva lányai a férfiak számára valamilyen különleges oknál fogva nagy többségükben egyszerűen imádják a finom holmikat. A puha takarókat egy hozzá illő párnával magukra terítik és bekucorodnak a tévé elé egy finom teával, esetleg a laptopjukkal és ilyenkor kicsit kilépnek a világból és egy másik helyen pihennek, relaxálnak.

ajándék ötlet nőknek

forrás: lorenmiss.wordpress.com

Hasonlóan külön univerzum a makettek és modellek világa, ahová sokan kerülnek Ádám fiai közül mikor apró méretű autókkal, repülőkkel, hajókkal, tankokkal képes hosszú órákat tölteni, rendezgetni, tisztogatni, rendszerezni a mini kedvenceit.

ajándék ötletek

forrás: aktiv.origo.hu

Nem kell mindig értenünk a másikat, ám ha tudjuk, hogy mit szeret, miért rajong, mi okoz neki örömet már nem lesz annyira nehéz dolgunk, de nem tudom eleget hangsúlyozni, igyekezzünk alaposan tájékozódni, és merjünk kérdezni. Ha tényleg szívvel csináljuk nem lesz probléma, mert a törődés mindig érezhető.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás