Dekorációs ötletek szabadtéri esküvőre

Sokan nyáron szeretnek esküdni és természetesen ekkor a legalkalmasabb, hogy szabadtéri esküvőt szervezzünk. Egyetlen egy buktatója lehet igazán az pedig a rossz idő, így mindenképpen kell egy B terv, ami a pavilont jelenti 🙂

Ha az esküvődet a természet lágy ölén, parkban, tó mellett, vidéken, családi háznál tervezed, és magad szeretnéd megtervezni a dekorációt, akkor jó helyen jársz, mert ebben a cikkükben összeszedtünk néhány ötletet, hogy hogyan tudnád káprázatosan széppé, ötletessé, és egyedivé varázsolni az esküvődet a következő ötletek segítségével.

Hangulatos esküvői dekorációs ötlet

Hangulatos esküvői dekorációs ötlet

Kreatív díszítési ötletek kerti esküvőre

Érdemes kis sarkokat kialakítani a szabadtéren. Ha szabadtéri esküvőt tervezünk, akkor gondolni kell mindenkire. Most arra gondolok, hogy vannak akik szeretnek elvonulni, vannak akik dohányozni mennek el, vannak akik csak egy sétát szeretnének megtenni. Ezeket a kis kialakított helyszíneket fel lehet dobni ötletesen fillérekből.

Én nemrégiben voltam egy szabadtéri esküvőn, ami egy nagyon szép kis hangulatos helyen volt, viszont a dekoráció hiányában picit veszített az értékéből. Sajnáltam mert amúgy nagyon apró olcsó kis dolgokkal fel lehetett volna díszíteni a teret, például ahol az esküvő zajlott, de „naturális” volt, dekoráció teljes hiányában. Akkor már elképzeltem magamban, hogy milyen jó lett volna a kerítés mentén színes kis gömböket felaggatni, vagy milyen jó lett volna 1-2 lufit felfűzni.

Szerintem erre egy minimális összeget érdemes rááldozni. Mutatok néhány ilyen egyszerűbb és olcsóbb ötletet, sikere nem marad el!

Mit akarunk bemutatni a következő ötlettel? Vagy a családodat vagy kettőtöket. Hívassatok elő néhány közös képet, tegyétek egy pár száz forintos képkeretbe, aggassatok rá néhány szalagot és és kössétek fel faágakra.  A hely feliratozásához felhasználhattok karton lapot is melyet színes festékkel átfestethettek és írjátok rá amit gondoltok. Mi vagyunk, Család, stb.

Szabadtéri esküvői dekoráció képekkel

Szabadtéri esküvői dekoráció képekkel

Mini lámpások színes szalagokkal felkötve a fára! Ugye milyen hangulatos? Szerezzetek be néhány mini mécses tartót aminek füle van, mehet bele a gyertya és az a néhány színes szalag amivel felkötözitek a fára!

Dekoráció mécsesekkel

Dekoráció mécsesekkel

Az ilyen jellegű tárgyakkal nagyon szeretnek fotózkodni a vendégek, és érdemes is ilyen eszközökkel megteremteni ezt a lehetőséget! Egy régi bringa, egy feldíszített pad, vagy dekorált fa. Biztosan ezeknél a helyeknél sokan megragadnának! És természetesen a közös esküvői fotózáshoz is tökéletes.

 

Régi bringa esküvői kreatív ötlet

Régi bringa esküvői kreatív ötlet

Szabadtéri esküvői fotózáshoz ötlet

Szabadtéri esküvői fotózáshoz ötlet

Ezt még lehet fokozni lehet mindenféle képkerettel vagy vicces feliratokkal és maszkokkal.

A lagzihoz vezető utat is fel lehet dobni ilyen kisebb dekorációs elemekkel, mint ahogy a következő képen is látszik. Ennek a kivitelezése is pofon egyszerű és aránylag gyorsan elkészíthető. Lehet választani a papíros megoldást vagy esetleg kisebb pon-ponokat vagy lufikat. Aztán hurkapálcára felkötni vagy felragasztani, és ezeket leszúrni a földbe a kijelölt út mentén.

Kreatív ötlet papírral

Kreatív ötlet papírral

Ha tetszettek az ötleteink akkor látogass el pinterest oldalunkra további esküvői ötletekért.

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás