Persely, pénztárca és más reklámajándékok

Mibe tegyük el pénzünket?

A pénz a mai világunkban központi szerepet játszik, rendszeresen használjuk. Így az egyik olyan fontos használati tárgy, amit mindig magunknál hordunk az a pénztárca. Ha készülünk elmenni otthonról ez az első számú, amit ellenőrzünk hogy nálunk van e, hiszen ebben tartjuk a pénzünket, bankkártyánkat és az igazolványainkat. Mindig magunknál kell hordani, mivel az igazolványok kötelezőek, pénzre meg mindig szükségünk van, vásárláshoz, befizetni a számlákat stb. Enélkül nem hagyjuk el az otthonunkat, és ezek miatt a pénztárca hagyományos reklámajándékként nőtte ki magát. Ebben a bejegyzésünkben főleg pénztárcákat mutatunk be reklámajándék  kínálatunkból, de más olyat termékek is előtérbe kerülnek, melyek a pénzhez kapcsolódnak.

Pénztárcák

Ma már egyre jobban preferáljuk az olyan pénztárcákat melyek sok kis zsebbekkel vannak ellátva, hiszen egyre több kártyát kell magunknál hordanunk. Ezért is fontos szempont, hogy a pénztárca strapabíró legyen, jó minőségű és dizájnos. Webáruházunk kínálatában műbőr, bőr és hasított bőr pénztárcák lelhetők fel, melyek igazán minőségi darabok és sosem mennek ki a divatból.
Listaár logózás nélkül: 7543 Ft + áfa*

logózható műbőr pénztárca

logózható műbőr pénztárca

Van aki nem szereti a pénztárcájában hordani azt a rengeteg kártyát amit az évek alatt felhalmozott, gondolunk itt a pont gyűjtő és élmény kártyákra. Így kifejezetten hasznos és nagyon jó megoldásnak számít a kártyatartó, melyben akár névjegykártyát is el tudunk helyezni.
Listaár logózás nélkül: 408 Ft + áfa*

reklámajándék kártyatartó

reklámajándék kártyatartó

Kiváló reklámajándéknak számít az útlevéltartó, azoknak, akik sokat utaznak külföldre üzleti megbeszélésékre, konferenciákra. Ebben az utazótárcában minden fontos irat elhelyezhető melyben segít a cipzáras rész, így valóban ideális utazásokhoz.
Listaár logózás nélkül: 2261 Ft + áfa*

emblémázható utazótárca

emblémázható utazótárca

Pénzcsipesz reklámajándék

Megbecsült ügyfeleinknek remek reklámjándéknak bizonyul egy pénzcsipesz melynek hátulján hitelkártyatartó zsebek is megtalálhatóak. Ajándékozzon partnereinek hasznos ajándékot az Ön cégnevével ellátva!
Listaár logózás nélkül: 1199 Ft + áfa*

gravírozható pénzcsipesz

gravírozható pénzcsipesz

Persely

Szóróajándékot keres rendezvényre? Tippként fogadja el tőlünk reklámajándék gyanánt a malacperselyt. Többféle színben is elérhető ez a kis műanyag malac, melyből az orránál fogva tudjuk kivenni az aprópénzt. Vagy akár konzerv formájú perselyt lehet egyedi varázsolni saját céges logójával!
Listaár logózás nélkül: 546 Ft + áfa*

malacpersely reklámajándék

malacpersely reklámajándék

*  az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás