Orvosi reklámajándékok logózása

Orvosi reklámajándékok

Korábban már írtunk arról bejegyezést, hogy milyen ajándékokkal lehetne kedveskedni orvosainknak, amit itt tudsz megtekinteni. Viszont a mai cikkükben arra térünk ki, hogy milyen termékekkel tudná magát reklámozni egy orvos, és milyen orvosi reklámajándékok a legnyerőbbek A jó orvos megválasztása egy igen komoly kérdés, melyről elsősorban rokonaink és ismerőseink tapasztalatai illetve véleménye alapján tájékozódunk. Emellett a világhálón tudunk utánanézni és érdeklődni a jó szakemberek iránt, akik több internetes oldalon is fellelhetőek. Olyan összegyűjtő oldal is megtalálható, ahol teljesen leírást kaphatunk az adott orvosról és könnyen le tudjuk vonni a következtetéseket mások véleménye alapján. De, hogy kinek milyen egy jó orvos az valójában teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek más orvosi tulajdonságok fontosak. 

Orvosi termékek

Gyógyszeradagoló reklámajándék

Gyógyszeradagoló reklámajándék

Vannak azok a reklámajándékok melyek orvosok kapnak reklámajándékként más cégektől (gyógyszergyártók), illetve azok az emblémázott ajándékok melyeket logóztatnak annak érdekében, hogy magukat reklámozzák. Hogy jól marketingeljük magánpraxisunkat és új pácienseket fogjunk meg, sok időt kell belefektetni. Miután jönnek a vendégbetegek meg kell tartani őket. Ekkor érdemes hasznos orvosi termékekkel örömet szerezni nekik, legjobb példa gyanánt kiemelnénk a pirula tartót.  Ez egy olyan praktikus tárgy és figyelmes ajándék, melyen minden információt érdemes feltüntetni.

Szemnyugtató párna

Remek ajándék lehet egy szemre tehető zselés párna, mely megnyugtatja a fáradt szemeket.
Érdemes hűtve tartani a szemnyugtató párnát, így a frissítő hatás nem marad el. Javasolt olyanoknak adni, akik sokat ülnek számítógép előtt, érzékeny szeműeknek és idősebbeknek egyaránt. 
Listaár : 369 Ft + áfa*
Ez a termék nem logózható!

orvosi reklámajándékok - szemnyugtató párna reklámajándék

orvosi reklámajándékok – szemnyugtató párna reklámajándék

Melegítő tasak

Hideg időkre kiváló ajándék egy melegítő tasak, mellyel felfűtheti átfagyott kezeit az, aki több időt tölt a szabadban. Egy séta alkalmával kellemesen melegen tartja végtagokat és ami még jobb hogy újra felhasználható! Ezzel az ajándékkal biztosan örömet lehet szerezni és megnyerheti új betegeit.
Listaár logózás nélkül: 335 Ft + áfa*

logózható melegítő tasak

logózható melegítő tasak – orvosi reklámajándékok

Sebtapasz

Sebtapaszra mindig szükség van és minden háztartásban elkel. Igazi szóróajándék, olcsó és hasznos. Egyes helyzetekben egy gyors, könnyen magunkkal cipelhető sebtapasz sok kellemetlenségtől megkímélhet minket. Gondolunk itt egy horzsolásra vagy egy cipőfeltörésre, mely sok bosszúságot okozhat. Ezt a darabot méretei és praktikussága miatt, a hétköznapokban vagy kirándulás alkalmával magával tudja vinni az ember. Kétféle eljárással tudjuk emblémázni a terméket, kérje ajánlatunkat e-mailban!
Listaár logózás nélkül: 144 Ft + áfa*

emblémázható sebtapasz tartó

emblémázható sebtapasz tartó

*Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás