Logózható mikulás ajándékok

Azoknak a cégeknek, akiknek fontos a jó benyomás mind az ügyfelek mind a partnerek és kollégák felé elengedhetetlen, hogy időről időre valamilyen szóróajándékkal álljanak elő. Vannak olyan ünnepek, alkalmak amikor ezt érdemes megtenni, vagy akár saját eseményen, megbeszélés alkalmával is átadhatják ezeket. Decemberben karácsonykor a legtöbb cég megajándékozza a fontosabb ügyfeleit és megköszöni valamilyen aprósággal a dolgozók egész éves odaadó munkáját. Ilyenkor többnyire valamilyen gasztronómiai ajándékot választanak, egy üveg bor az uraknak és édesség a hölgyeknek. Nem szabad elfelejtkezni a Mikulás ünnepéről sem. Erre az alkalomra talán érdemes valamilyen maradandó reklámajándékot választani, ami kötődik az ünnephez, de rajta van a cégünk logója is, hogy ezzel is éreztessük a munkatársakkal mennyire fontos nekünk munkájuk.

Mikulás ünnep az irodában

Mikulás alkalmával még nagy hajtás van a munkahelyeken. Erre az ünnepre a karácsonnyal ellentétben nem fektetnek nagy hangsúlyt a munkahelyek de biztosra veheted, hogy a nagy karácsonyi pörgésben a munkatársak új lendületet kapnak majd, ha megajándékozod őket december 6-án egy apró ajándékkal. Ennek több módja is van. Talán a legegyszerűbb, ha az irodában reggel az asztalon találja meg az illető a csomagot egy rövid üdvözlő szöveggel a vezetőtől, de olyat is hallottam már, hogy egy Mikulásnak öltözött kolléga osztotta ki napközben a kollégák között az ajándékokat. Választhatod bármelyik módját az ajándékozásnak, a gesztus mindenkinek kedves lesz.

Reklámajándékok Mikulásra

Ha már eldöntötted, hogy szeretnéd valamivel megörvendeztetni Mikulás napján a kollégákat és azt is tudod hogy milyen módon fogod ezt megtenni, ideje kiválasztani azt is, hogy mi legyen maga az ajándék. Fontos, hogy időben elkezd a beszerzést, mert egy nagyobb tételű rendelésnél időbe telhet mire az emblémázás elkészül. Mutatunk néhány ötletet.

Irodába az asztalra kitehető reklámajándékok legkedveltebbje ez a fa kalendárium.  Egy kis vidámságot csalhatsz a mindennapos pörgésbe és kicsit izgalmasabbá teheted vele a karácsonyi várakozást.

Adventi kalendárium reklámajándék

Adventi kalendárium

Egyik legvidámabb reklámajándékunk az alkalomra a világító orrú mikulásos karácsonyfadísz ami tartalmazza az elemeket is. A gömb hátoldala logózható.

 

céges mikulás ajándék

Mikulás karácsonyfadísz

Ha bögrét választasz munkatársaidnak, kedves gesztus lehet, ha aznap reggel forró kávéval vagy teával várod őket az irodában, vagy ha teszel mellé egy csomag forrócsokit. Így nem csak egy tárgyat ajándékozol, hanem egy élményt is egyben amikor a hosszú munkanapot egy közös kávézással indítják. Ugye mennyivel jobban megy ezután a munka?

Édes kedves ajándékcsomag

Édes kedves ajándékcsomag

Mikulás ajándék kollégáknak

Szarvas mintás bögre

Egy irodába mindig szükség van post-itre, jegyzettömbre. Ajándékozz mikulásos jegyzet noteszt ami egyben hűtőmágnes is.

céges ajándék kollégáknak

Hűtőmágnes jegyzettömbbel.

A december minden munkahelyen keményebb mint a többi hónap. Segíthetsz kollégáidnak a mindennapos stressz levezetésében jópofa téli figurás stresszlabdák ajándékozásával.

logózott ajándék Mikulsára

Mikulásos stresszlabda

logózott reklámajándék

Hóemberes stresszlabda

Jó választás lehet egy vidám poháralátét szett egy doboz forrócsoki vagy tea mellé hölgyeknek. A logózott szarvas mintás poháralátéteket örömmel fogják használni otthon vagy az irodában egészen karácsonyig.

emblémázott irodai reklámajándék

Szarvas mintás poháralátét

Szeretnéd valami mással kiegészíteni a logózott ajándékokat? Webáruházunk a reklámajándékok mellet számos olyan terméket is forgalmaz amiket ajándékcsomagban akár egyedi összeállításként is választható. Céges ajándékcsomagjainkat megtalálod a weboldalon, egyedi ajánlatot pedig e-mailben tudsz kérni, amire néhány napon belül válaszolunk.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás