Legmenőbb őszi ajándékok

Nyakig benne vagyunk már az őszben. Érezhetően lehűlt a levegő, egyre többet esik az eső és egyre kevesebbet látjuk a napot. Rövidülnek és szürkülnek a nappalok. Ezek a tényezők kihatnak mindenkire, az emberek hangulata borúsabbá válik, és nehezebben veszi a hétköznapokban az akadályokat. Én személy szerint alig tudok reggel kimászni a meleg ágyból, legszívesebben átaludnám az őszt, és fel sem kelnék karácsonyig. 🙂

Reklámajándékok a borús napokra

Az ügyfeleid, vásárlóid búskomor hangulatát kihasználva, érdemes ebben az időszakban is egy kis reklámajándékkal megörvendeztetni őket. Egy emblémával ellátott szóróajándékkal ilyenkor is sikeresen népszerűsítheted vállalkozásodat. Minden szóba jöhet, ami az őszt segíti egy kicsit átvészelni, és az emberek komfortérzetét növeli. Ahogy a levegő lehűl, az emberekben beindul a “fészekrakó ösztön” és igyekeznek az otthonukat, komfortzónájukat melegebbé, színesebbé, hangulatosabbá varázsolni. Ebből kiindulván számtalan reklámajándék ötletet meríthetünk.

Növeld ügyfeleid komfortérzetét ősszel

Webáruházunk számtalan reklámajándékot kínál, céges ügyfeleink részére, a választási lehetőség igen bő. Sokan vannak azonban, akiknek nem igazán van idejük arra, hogy a kínálatból kiválasszák az alkalomhoz leginkább illő termékeket. Nekik próbálok meg most segíteni ezzel a válogatással, hogy olyan promóciós termékeket találjanak amikkel az ügyfeleik biztosan elégedettek lesznek ősszel.

Forró kávé és tea, a hűvös időre

A reggeli kávé vagy másoknál a tea fontos szerepe a nap indításának, főleg egy hűvös reggelen. Egy forró capuccino vagy gyümölcstea kellőképpen felmelegíti testünket és jobban veszi a csípős nyirkos időjárási viszontagságokat. Ehhez a legjobb emblémázott reklámtermékek egyike a bögre. Persze bögréje mindenkinek van otthon, ezért fontos, hogy olyat válasszunk, ami valamivel több, valamivel különlegesebb mint egy átlag kerámia bögre.

logózható bögre kanállal

bögre kanállal

A fázósabbaknak ideális ajándék lehet egy termo bögre, amiben a forró italt az útra is magával viheti az illető, így a hosszabb út során a munkahelyig vagy az iskoláig is melegít. Azoknak akik autóval közlekednek egy szivargyújtóval ellátott melegíthető termó bögre lehet az ideális promóció ajándék, ami bármeddig melegen tartja az italt.

reklámajándék hideg időre

termo bögre

őszi reklámajándék ötletek

melegíthető termo bögre

Otthonra vagy az irodába sem árt, ha melegen tarthatjuk a kávénkat. Egy USB csatlakozós pohár melegítővel ezt könnyedén megtehetjük. Irodában dolgozóknak ez a legszuperebb reklámajándék őszre.

őszi irodai reklámajándék

pohár melegítő

Színek és illatok otthonra

Fentebb említettem, hogy a hűvös idő beköszöntével az emberek szeretik otthonukat is szebbé, kényelmesebbé, tenni. Ehhez kis apróságokkal is hozzájárulhatsz, mint például egy illatosító, vagy egy színes gyertya, mécses. Apróság, mégis kellemes reklámajándék lehet ráadásul ezeket a tárgyakat könnyen logózhatod is.

emblémázott promóciós ajándék otthonra

otthoni illatosító

logózható reklámajándék őszre

illatos mécses

Mivel ebben az időszakban a rossz idő miatt sajnos egyre kevesebbet látunk a természetből, ötletes ajándékként csempéssz egy kis zöldet a lakásokba egy fűhajú emberke dísszel. Kis locsolás után az emberke fű hajat növeszt,  ami gondos ápolás, locsolás mellett akár tavaszig is kitarthat.

reklámajándék lakásba

reklámajándék lakásba

Update: sajnos ez a termék már nem érhető el kínálatunkban!

Időjárás viszontagságai ellen

Sajnos az évnek ebben a szakaszában igen gyakori a megfázás, mivel nem vagyunk még hozzászokva a meleg nyári napok és esték után, hogy most már bizony mindig magunknál kell hordani egy kabátot, kendőt és sokszor még az esernyőnket is. Egy emblémázott színes esőkabát, amit akár egy emblémázott tartóval is választhatsz igen hasznos lehet  ugyanígy egy többféleképpen hordható színes sál. A náthás időszakokra pedig nem is tudunk hasznosabb szóróajándékot egy csomag papír zsebkendőnél.

emblémázott esőkabát

színes esőkabát

reklámajándék hideg időre

esőkabát tokban

logózható sál

őszi sál

emblémázott szóró ajándék zsebkendő

logózható zsebkendő

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás