Reklámajándékok fesztiválozóknak

Nyáron a strandok mellet talán a fesztiválok a legalkalmasabbak arra, hogy a termékeidet, szolgáltatásaidat népszerűsítsd. Egy olyan fesztiválon, mint a Sziget, a Volt vagy a Balatonsound több százezer ember fordul meg. De ezeken kívül még több száz fesztivál közül választhatunk a nyár és az ősz folyamán. Különböző zenei, főző vagy sport fesztiválokat rendeznek országszerte, ahol rengeteg potenciális vásárló fordul meg. Ezek a fesztiválozók jellemzően jókedvűek és nyitottak, így nem lesz nehéz dolgod, ha termékedet szeretnéd népszerűsíteni, főleg ha ingyenes reklámajándékkal is készülsz, aminek a fesztivál alatt hasznát is veszik.

Reklámajándékok fesztiválozóknak

Mik lehetnek azok a tárgyak és eszközök, amikkel kedveskedhetsz a résztvevőknek? Mivel a fesztivál leforgása alatt ki vannak téve az időjárásnak, talán a legmegfelelőbb reklámajándék valami, ami a nap vagy az eső ellen nyújt menedéket. Gondolok itt esőkabátra, legyezőre, zseb ventilátorra, napszemüvegre vagy egy fehér kalapra. Ki ne fogadna el egy legyezőt a 35 fokban, főleg ha ingyen adod? 🙂

promóciós nyári ajándék

promóciós nyári ajándék

fesztiválozós promóciós ajándék

fesztiválozós promóciós ajándék

promóciós legyező

promóciós legyező

reklámajándék napszemüveg

reklámajándék napszemüveg

Remek ajándék lehet még ezek mellett egy kulacs, amiben mindig kéznél van a hűsítő ital, egy övtáska vagy csukló pénztárca, amibe a legfontosabb dolgokat lehet tenni így nem kell aggódni, hogy elveszítünk valamit, mégsem okoz gondot egész nap magadnál tartani.

reklám kulacs

reklám kulacs

reklámajándék fesztiválokra

reklámajándék fesztiválokra

csukló pénztárca promóciós ajándék

csukló pénztárca promóciós ajándék

logózható fesztivál nyakpánt

logózható fesztivál nyakpánt

Ami még egy szuper ötlet lehet, ha saját tetoválás matricát gyártatsz, amin nem csak a saját logód található meg, hanem különböző ötletes szövegek, motívumok, vagy sláger szövegek. A lényeg, hogy passzoljon a fesztivál hangulatához, fiatalos és menő legyen. Ezeket a tetoválásokat nagyon könnyű feltenni. Mivel csak víz kell, hozzá a fesztiválon sem okoz különösebb gondot a felhelyezése. Egy ilyen ajándék által biztosan megjegyzik a céged nevét a potenciális vásárlók!

Egyedi tervezésű tetoválás matrica

Egyedi tervezésű tetoválás matrica

Bármelyik ötletet is választod, náluk lehetőség van ezeket beszerezni. Készséggel segítünk, bármilyen kérés esetén. Amennyiben cikkünkben nem találtad meg a cégedhez legmegfelelőbb ajándék tárgyat, további ajándékokat kereshetsz itt: http://coolcollection-shop.eu/ahonapajandeka/

Még nem késő megrendelni, hosszú még a nyár…:)

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás