Legújabb céges ajándékcsomagjaink 5000 ft alatt.

Javában folyik nálunk is a karácsonyra való készülődés. Már nyáron is rengeteget dolgoztunk azon, hogy mire a cégek elkezdik a karácsonyi ajándékokat megtervezni, és eljutnak odáig, hogy ajánlatot kérjenek különböző helyekről, mi már az új termékekkel bővült ajándékcsomag variációkkal várjuk az érdeklődőket céges ajándék kategóriában is. Sok olyan megkeresés érkezik ilyenkor, amiben  a cég viszonylag sok létszámú dolgozó részére szeretne, tartalmas de olcsó karácsonyi ajándékot. Épp ezért weboldalunkon a céges ajándékok menüpont alatt külön választottuk az 5000 forint alatti ajándékcsomagokat, amit most további variációkkal bővítettünk.

Ha idén te kaptad azt a feladatot, hogy a cég dolgozói számára kitaláld mi is legyen a karácsonyi ajándék, illetve a beszerzést is te bonyolítod, akkor sokat segíthet a keresésben az alábbi cikkünk, amiben a legújabb csomagjainkat mutatjuk be. Lesz köztük kifejezetten karácsonyi összeállítás, és olyan is amit hölgyeknek illetve Uraknak ajánlunk karácsonyra és emellett bemutatjuk a legújabb kedvenceinket is.

Céges ajándék ötlet 5000 forintig

Konyakmeggy, étcsoki és mézeskalács

Céges ajándékcsomag 5000 Ft alatt

Céges ajándékcsomag 5000 Ft alatt

 

Első új kedvenc csomagunkat olyan cégeknek ajánljuk, akik nem szeretnének sokat költeni az ajándékokra viszont látványosan ünnepi és tartalmas összeállítással szeretnék dolgozóik éves munkáját megköszönni. A csomag tartalmaz egy 100 g-os 70%-os táblás étcsokoládét kandírozott naranccsal, 80g-os konyakmeggy vagy marcipán pralinét és egy kézzel díszített mézeskalácsot.

Csokoládé, méz és lekvár

Kis ajándékcsomag cégeknek

Kis ajándékcsomag cégeknek

Hölgyeknek és uraknak egyáránt remek választás a csomag amiben a kis selyemfűméz mellett egy magyar nagydíjas márkának a chocoMe-nek az 50g-os megy és pisztácia feltétes táblás étcsokija is megtalálható. Hogy egy kis ünnepi ízvilágot csempésszünk a csomagba, kiegészítettük egy többszörösen díjnyertes manufaktúra, a Lek-Vár-Lak “Pezsgős Ünnepi Ribizli Mámor” elnevezésű  lekvárjával.

Mini Budapest csomag

Mini Budapest céges ajándék

Mini Budapest céges ajándék

Elsősorban külföldi partnereknek ajánljuk ezt a magyaros ajándékcsomagot. Különféle variációkban elérhető Budapest termékekkel. Ezt a csomagot a teázás szerelmeseinek ajánljuk, a hideg téli napokra. A csomagban minden megtalálható, ínyenc almáspite ízvilágú tea, kandiscukor és akácméz.

Pálinkás csokoládé, méz és kis pálinka

Céges ajándék uraknak

Céges ajándék uraknak

Egy diszkrét válogatás a pálinka szerelmeseinek. Ügyeltünk rá, hogy két különböző pálinka érvényesüljön csomagba. A virágos illatú, ízében mély gyümölcsös- lekváros karakterű békéscsabai kisüsti szilvapálinka, a meggypálinkás étcsokoládé tökéletes férfias duót alkot. Mellé rejtettük az aranyló selyemfűmézet, mely telt színével kiemeli a csomag erőteljes karakterét.

Pálinka, paprika, csokoládé, gyümölcsdesszert és méz

Magyaros céges ajándék

Magyaros céges ajándék

Ha látványában is magyaros ajándékcsomagot szeretnél ajándékozni, akkor a legtökéletesebb választás ez a csomag. A csomagjainkban már korábban is elérhető Árpád kisüsti szilvapálinkát és édes kalocsai fűszerpaprikát párosítottuk  a meggypálinkás étcsokoládéval és aszalt gyümölcsös – csokoládés desszerttel. Hogy fokozzuk a csomag látványosságát aranyló selyemfűmézzel “édesítettük” a kombinációt.

A dolgozók számára mindig nehéz a választás, mivel figyelni kell azt is, hogy az anyagi keretet ne lépjük túl, mégis tartalmas és minőségi ajándékokat szeretnénk ajándékozni. A fent felsorolt csomagok csak egy kis töredék annak amit webáruházunk kínál a céges vásárlók részére. Ha további csomagjainkra is kíváncsi vagy, látogass el a céges ajándékok menüpontba, ahol ebben a kategóriában is találsz még csomagokat, de akár nagyobb értékben is keresgélhetsz. Szívesen adunk ajánlatot egyedi kérésekre is, amennyiben egy e-mailban összefoglalod mi az amit elképzeltél.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás